صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۵ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳

بانک صادرات ایران، یار دوازدهم صندوق بازنشستگی کشوری

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری، بانک صادرات ایران را تسهیل‌گری در خدمت‌رسانی به بازنشستگان و یار دوازدهم صندوق معرفی کرد.
کد خبر : 923771

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست هم‌اندیشی مدیران ارشد بانک صادرات ایران و صندوق بازنشستگی کشوری و شرکت‌های زیرمجموعه، با هدف توسعه همکاری‌ها و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بانک در ارائه خدمات بانکی و مالی و تامین مالی زنجیره تأمین شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق و همچنین کمک به ارتقای توانمندی این شرکت‌ها در خلق ارزش افزوده و سودآوری و تأمین خدمات به بازنشستگان کشوری با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران، مهدی مسکنی مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری برگزار شد.

محسن سیفی در این نشست با اشاره به جایگاه و سهم بانک صادرات ایران در اقتصاد کشور و ظرفیت‌های موجود در شعب داخلی و خارجی و همچنین افزایش سرمایه این بانک، جذب بیش از 2000هزار میلیارد ریال منابع جدید طی سال گذشته در بانک صادرات ایران را نشانه اعتماد مشتریان و نهادهای نظارتی عنوان کرد و موفقیت این بانک را به تقویت رابطه بانک با مردم و مشتریان برشمرد و برای حمایت از برنامه‌های صندوق بازنشستگی و بهبود خدمات بانکی و مالی به بازنشستگان این صندوق اعلام آمادگی کرد.

او با اشاره به اینکه ظرفیت بیش از 42 میلیون مشتری و به ویژه 10 هزار مشتری حقوقی بانک صادرات ایران در مسیر تکریم و تسهیل ارتباط، توسعه خدمات به مجموعه صندوق بازنشستگی و شرکت‌های زیرمجموعه قرار می‌گیرد، هدف از این نشست را نیازسنجی دقیق‌تر شرکت‌های این مجموعه و ارائه خدمات ویژه و تعامل بهتر با این بخش از اقتصاد کشور عنوان کرد.

سیفی با بیان اینکه بانک صادرات ایران در سال گذشته موفق به افزایش 900 درصدی سود عملیاتی و رشد 470 درصدی سود خالص شده است، گفت: نگاه مدیریت بانک به عملیات بانکداری است و تلاش داریم عملیات بانک را با سوددهی پیش ببریم ضمن اینکه برای واگذاری اموال مازاد و هزینه آن در عملیات بانکداری و ارائه خدمات و تسهیلات آمادگی داریم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با اشاره به اینکه موفقیت شرکت‌های تجاری کشور برای ما مهم است، تاکید کرد: عملیات بانکداری در دنیا عوض شده و ظرفیت‌های جدید بانکداری مسیر تعامل بیشتر با مشتریان و بنگاه‌ها را فراهم کرده از این رو ظرفیت بیش از 42 میلیون مشتری بانک صادرات ایران می‌تواند برای توسعه فروش مورد استفاده قرار گیرد.

او با بیان اینکه 45 درصد تأمین مالی شرکت‌های صندوق بازنشستگی کشوری توسط بانک صادرات ایران انجام می‌شود، به بیان شرایط سیاست‌های انقباظی و ضروت استفاده از تأمین مالی غیرنقدی بنگاه‌ها پرداخت و برای ارائه خدمات مالی از طریق تعهدات نیز اعلام آمادگی کرد.

وی با اشاره ارائه خدمات و تسهیلات گسترده این بانک به صنعت خودرو، صنایع غذائی ، فولاد و پتروشیمی  و سایر زیرساخت‌های کشور، گفت: بانک صادرات ایران از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از 650 هزار میلیارد ریال تسهیلات جدید پرداخت کرده و 1160 هزار میلیارد ریال نیز استمهال تسهیلات برای بنگاه‌های اقتصادی کشور انجام داده است، تأکید کرد: نگاه بانک نگاه بنگاه‌داری نیست.

وی علاوه بر تشریح و تبیین محصولات و توانمندی‌های شعب داخلی و خارجی بانک صادرات ایران برای ارائه خدمات مطلوب‌تر به این صندوق، شرکت‌های زیرمجموعه و بازنشستگان کشوری، سه امکان ایجاد خط اعتباری، فراهم کردن بستر توسعه فروش برای این شرکت‌ها و همچنین ارائه خدمات بهینه حقوق و دستمزد را در قالب تفاهم‌نامه‌های ویژه و استفاده از ظرفیت بانکداری شرکتی و اختصاصی را مورد توجه قرار داد و برای تسهیل  و رفع نیازهای مطرح شده در این نشست راهکارهای مناسب ارائه داد.

مهدی مسکنی نیز در این نشست با قدردانی از همکاری و مساعدت بانک صادرات ایران با صندوق بازنشستگان کشوری گفت: بانک صادرات ایران به عنوان یاردوازدهم این صندوق از سطح شعب تا مدیرعامل با صندوق بازنشستگی کشوری همکاری می‌کنند. 

او تعداد شرکت‌های زیرمجموعه این صندوق را 188 شرکت عنوان کرد و خواستار استفاده از ظرفیت و توانمندی‌های شرکت‌های این صندوق و ارتباط بهینه با بانک شد.

مسکنی گفت: مسیر استفاده از منابع صندوق باید اصلاح شود و دغدغه مدیران ارشد این صندوق، خلق ارزش از منابع و دارایی‌های آن برای خدمت بهتر به بازنشستگان کشوری است. 

انتهای پیام/

ارسال نظر