صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۰۵ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳
در نامه معاون وزیر بهداشت به رییس سازمان شهرداری‌ها مطرح شد؛

ضرورت مدیریت صحیح پسماند در کنترل پشه آئدس مهاجم

معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه‌ای به رییس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با اشاره به ضرورت مدیریت صحیح پسماند در کنترل جمعیت پشه آئدس مهاجم، مدیریت محیطی برای مبارزه با آن و همچنین جلوگیری از افزایش موارد مثبت ابتلا به تب دنگی را مهم دانست.
کد خبر : 923602

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فنواری آنا، معاون بهداشت وزارت بهداشت در نامه ای به سلیمی، رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور با اشاره به ضرورت مدیریت صحیح پسماند در کنترل جمعیت پشه آئدس مهاجم، مدیریت محیطی برای مبارزه با آن و همچنین جلوگیری از افزایش موارد مثبت ابتلا به تب دنگی را مهم دانست.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای مهدی سلیمی
رئیس محترم سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور

با سلام و احترام

همانگونه که آگاهی دارید، شیوع بیماری تب دنگی در هفته‌های اخیر در برخی استان‌های کشور موجب نگرانی بخش سلامت و اجرای برنامه‌های کنترل و درمان بیماری منتقله گردیده است.

با عنایت به ضرورت به کارگیری راه‌های پیشگیری از بیماری مذکور، به خصوص مدیریت محیطی مبارزه با جمعیت آئدس مهاجم برای جلوگیری از افزایش موارد مثبت ابتلاء به این بیماری، که شامل حذف زیستگاه‌ها و محل‌های تخم ریزی این حشره، مانند آب ماند موجود در لاستیک‌های فرسوده رها شده در محیط، مخازن نگهداری موقت پسماند و جایگاه‌های دفع پسماند می‌باشد؛ انتظار می‌رود جمع آوری و انتقال سریع پسماند، شستشو و گندزدایی مخازن نگهداری موقت و خودرو‌های حمل با تواتر زمانی معین، حذف پسآب‌های ناشی از شستشوی مخازن، جمع آوری و ساماندهی لاستیک‌های فرسوده رها شده، به کارگیری روش‌های تلفیقی مبارزه با پشه ناقل در جایگاه‌های دفن پسماند مانند بهسازی محیط و انجام مه پاشی وفق دستورالعمل‌های اجرایی مربوطه، در دستور کار آن سازمان قرار گیرد. شایسته است از نتیجه اقدامات انجام شده، این معاونت را مطلع فرمایند.

انتهای پیام/

برچسب ها: حسین فرشیدی
ارسال نظر