صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳

تولید ۸ محصول فناورانه حلال خوراکی

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو از تولید ۸ محصول فناورانه حلال خوراکی خبر داد.
کد خبر : 923513

به گزارش گروه سلامت خبرگزای علم و فناوری آنا، حسین رستگار، با بیان اینکه ۸۰ مورد توسعه طرح کاربردی و تحقیقاتی در حوزه حلال طی سال گذشته انجام شده است، اظهار کرد: ارزیابی خطر آلاینده‌های پرخطر در محصولات آرایشی-بهداشتی، انواع نان مورد استفاده خانوار، گردو، قهوه بوداده و غیره، تعیین روش‌های نوین بر پایه هوش مصنوعی از قبیل پیش بینی ویژگی‌های فیزیک وشیمیایی عسل، تشخیص منشا بافتی ژلاتین، اندازه گیری SPF ضدآفتاب، اندازه گیری فرمالدئید در آرایشی و بهداشتی، منشا شیر در انواع پنیر در این حوزه قرار گرفته است.

وی با اشاره به توسعه محصولات فناورانه و حلال، تصریح کرد: از جمله محصولات تولید شده در این حوزه می‌توان به کاربرد فیلم خوراکی حاوی وی پروتئین و اسانس در نگهداری پنیر، ارائه فرمولاسیون برای جایگزین‌های گیاهی محصولات لبنی، اثر پوشش نشاسته سیب زمینی حاوی آمینواسید انتخاب شده برای جلوگیری از تشکیل ترکیبات سرطان زا در مرغ سرخ شده، تولید ماست تربا سنتی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک جدا شده از سبزیجات تخمیر شده می‌توان اشاره کرد.

رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو همچنین از تولید فیبر‌های هیدرولیز شده بومی، تولید ناگت حاوی مایکو پروتئین به عنوان جایگزین گوشت مرغ، تولید شیر با فنیل آلانین در فرمولاسیون افراد فنیل کتونوریا، تولید برگر حاوی مایکو پروتئین با عنوان جایگزین گوشت قرمز با روش فناورانه خبر داد.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا و دارو
ارسال نظر