صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۰۱ - ۲۵ تير ۱۴۰۳
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اعلام کرد؛

تخم مرغ قهوه‌ای رنگ نشانه ارزش غذایی بالا نیست

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بر خلاف تصور رایج، رنگ پوست تخم مرغ به هیچ عنوان نشانه‌ای از بالا بودن ارزش غذایی آن نیست.
کد خبر : 922431

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، رنگ پوست تخم مرغ که به علت وجود رنگدانه‌های اوئورهودئین و اوئورگزانتین است، با توجه به نژاد مرغ تعیین‌می‌شود؛ به طوری که مرغ‌های نژاد «نیو همشایر» و چند نژاد دیگر دارای تخم قهوه‌ای رنگ ولی مرغ نژاد «وایت روک» و چند نژاد دیگر تخم با رنگ پوسته سفید می‌گذارند.

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ارزش غذایی تخم مرغ با توجه به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین می‌شود. کما اینکه امروزه و با توجه به تبلیغات افرایش اقبال عمومی نسبت به تخم مرغ‌های قهوه‌ای یا اصطلاحاً "رسمی"، در برخی از خطوط تولید تخم مرغ، از نژاد‌های دارای تخم قهوه‌ای استفاده می‌شود.

{$sepehr_key_552}

این مورد به خودی خود دارای مشکل نیست، ولی مشکل زمانی ایجاد می‌شود که عدم مراعات موارد بهداشتی، عدم حفظ زنجیره سرد و…، باعث ایجاد و فعالیت عوامل بیماری‌زا نظیر باکتری‌های سالمونلا و…، می‌شود که می‌تواند مشکلات سلامتی جدی ایجاد کند.

بنابراین، صرفاً رنگ پوست تخم مرغ به معنای برتری و رجحان آن محصول نسبت به تخم مرغ‌های روز و سفید نیست و بهتر است در خرید تخم مرغ از محصولات دارای کُد بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر