تخم مرغ قهوهای رنگ نشانه ارزش غذایی بالا نیست
به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، رنگ پوست تخم مرغ که به علت وجود رنگدانههای اوئورهودئین و اوئورگزانتین است، با توجه به نژاد مرغ تعیینمیشود؛ به طوری که مرغهای نژاد «نیو همشایر» و چند نژاد دیگر دارای تخم قهوهای رنگ ولی مرغ نژاد «وایت روک» و چند نژاد دیگر تخم با رنگ پوسته سفید میگذارند.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، ارزش غذایی تخم مرغ با توجه به محتوای رژیم غذایی و تنوع و کفایت دریافت مواد مغذی توسط مرغ تعیین میشود. کما اینکه امروزه و با توجه به تبلیغات افرایش اقبال عمومی نسبت به تخم مرغهای قهوهای یا اصطلاحاً "رسمی"، در برخی از خطوط تولید تخم مرغ، از نژادهای دارای تخم قهوهای استفاده میشود.
{$sepehr_key_552}
این مورد به خودی خود دارای مشکل نیست، ولی مشکل زمانی ایجاد میشود که عدم مراعات موارد بهداشتی، عدم حفظ زنجیره سرد و…، باعث ایجاد و فعالیت عوامل بیماریزا نظیر باکتریهای سالمونلا و…، میشود که میتواند مشکلات سلامتی جدی ایجاد کند.
بنابراین، صرفاً رنگ پوست تخم مرغ به معنای برتری و رجحان آن محصول نسبت به تخم مرغهای روز و سفید نیست و بهتر است در خرید تخم مرغ از محصولات دارای کُد بهداشتی و دارای تاریخ مصرف استفاده کرد.
انتهای پیام/