صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۳ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۵
رئیس جمعیت هلال احمر خبر داد؛

انتقاد امدادگران نسبت به کمبود امکانات و تجهیزات تخصصی در پایگاه امدادی/ تامین اعتبار لازم برای خرید 75 دستگاه آمبولانس

رئیس جمعیت هلال احمر گفت: اعتبار لازم برای خرید ۷۵ آمبولانس فراهم شده است و به زودی این تعداد آمبولانس به ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.
کد خبر : 92124

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از جمعیت هلال احمر، سید امیر محسن ضیائی شب گذشته با حضور در پایگاه امداد و نجات جاده‌ای گردنه قوچک در استان تهران، افطار را میهمان امدادگران این پایگاه بود.


وی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و ایجاد فرصتی مغتنم برای بندگی و تقرب به خداوند متعال خاطرنشان کرد: این میهمانی فرصتی ارزشمند و زمانی مناسب برای تزکیه نفس و روح است.


ضیائی افزود: طبق روایات سه نوع روزه وجود دارد که نوع اول روزه عام است که همان دوری از خوردن و آشامیدن است. نوع دوم روزه، روزه خواص است که دست، چشم، زبان، گوش و تمام اعضا و جوارح انسان روزه است و به نوعی خلق از دست انسان در امان است این نوع روزه فضای ایمان و بندگی را فراهم می کند.


وی، سومین نوع روزه را روزه خاص الخاص دانست که این نوع روزه متعلق به بندگان مقرب، اولیا و انبیاء الهی است که انسان از هر چیزی به غیر از خدا دست می شوید و تنها خدا را می بیند.


ضیائی افزود: امدادگرانی که لباس خدمت به مردم را به تن کردند؛ غایت عبادتشان در بخش اجتماعی جامعه و در خدمت به مردم در سخت ترین شرایط، ظهور می‌کند و روزه‌شان از نوع دوم است. در حقیقت خدمت به مردم چهره ایمان شماست و امیدوارم که بتوانید به مراحل بالاتر از روزه داری و بندگی نیز صعود کنید.


بنابراین گزارش در این ضیافت افطار امدادگران پایگاه امداد و نجات جاده‌ای گردنه قوچک لواسان به بیان مشکلات خود در این پایگاه پرداختند که مهمترین آنها نبود تجهیزات و امکانات کافی با توجه به صعب العبور بودن و کوهستانی بودن منطقه بود که در این خصوص ضیائی قول مساعد داد تا سه ماه آینده آمبولانس به این پایگاه امدادی اختصاص یابد.


وظایف هلال احمر استان تهران باز تعریف می شود


وی با تاکید بر اینکه آمادگی، اصل اول در خدمت رسانی به مردم است افزود: اعتبار لازم برای خرید ٧٥ آمبولانس فراهم شده است و بزودی این تعداد آمبولانس به ناوگان امدادی جمعیت هلال احمر اضافه خواهد شد.


رئیس جمعیت هلال احمر در ادامه با اشاره به ضرورت تجهیز و تامین نیازهای پایگاه‌های اطراف تهران تصریح کرد: با توجه به تهدیدات و خطرات بالقوه در تهران و همچنین وسعت و تمرکز جمعیت در این استان ضروری است تا به صورت ویژه هلال احمر استان تهران و وظایف‌اش بازتعریف شود.


ضیائی با تاکید بر اینکه هدف ما کاهش کار اجرایی در ستاد و محول کردن این وظایف به هلال احمر استان تهران است، افزود: وظیفه ستاد، برنامه ریزی، سیاست گذاری و نظارت بر حسن اجرای وظایف در زیرمجموعه‌هاست و ضروری است در تمامی سازمان‌ها و زیرمجموعه‌های هلال احمر وظایف اجرایی به استان تهران واگذار شود و نیروهای ستادی از کار صف فاصله بگیرند.


وی با اشاره به اینکه تنها در بحث لجستیک ملی در ستاد نیاز به یک تشکیلات اجرایی مشخص داریم، افزود: تنها، موضوع مدیریت بحران در کل کشور؛ یک موضوع ملی و نیازمند تشکیلات مشخص اجرایی در ستاد دارد و در غیر این مساله کار اجرایی در ستاد توجیهی ندارد.


رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید بر اینکه در مدیریت مدرن وظیفه ستاد، رسیدن به سطحی از دانش و مهارت و برنامه ریزی مدون است، افزود: به دلیل اینکه این مساله نیاز به تفکر و اتاق فکر دارد، در بسیاری از سازمان‌ها و دستگاه‌ها، ستاد تمایل به ورود به بخش صف و انجام فعالیت اجرایی را دارد و از این رو مغز فرماندهی، برنامه ریزی و دانش در ستاد مغفول می‌ماند.


ضیائی افزود: نباید استان تهران را همانند سایر استان‌های کشور ببینیم چرا که این استان از یک سو کل کشور را پشتیبانی می‌کند و از سوی دیگر جمعیتی بسیار متمرکز و آسیب پذیر را در خود جای داده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر