صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مردم از کشتار دام ماه محرم خارج از چرخه نظارت بهداشتی خودداری کنند

سازمان دامپزشکی کشور طی اطلاعیه‌ای نسبت به کشتار دام زنده خارج از چرخه نظارت بهداشتی برای هیات‌های مذهبی در ماه محرم به هموطنان هشدار داد.
کد خبر : 921225

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا در اطلاعیه سازمان دامپزشکی کشور به مناسبت ایام تاسوعا و عاشورای حسینی آمده است: ضمن تسلیت ایام عزاداری سرور و سالار شهیدان، حضرت اباعبدا... الحسین (ع)، به اطلاع مردم ایران می‌رسانیم به منظور حفظ سلامت هموطنان و تامین بهداشت عمومی جامعه، سازمان دامپزشکی کشور و ادارات کل دامپزشکی در سطح استان‌ها آماده بازرسی بهداشتی و شرعی دام‌های قربانی شما در روز تاسوعا و عاشورای حسینی می‌باشند.

بازرسین بهداشت گوشت دامپزشکی و ناظرین شرعی با استقرار در نقاط مختلف شهر‌ها به ویژه در محل کشتارگاه‌های دامی (ثابت و سیار)، دام‌های کشتاری شما را از نظر آلودگی به عوامل بیماریزا بالاخص بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بازرسی نموده و سلامتی شما مصرف کنندگان عزیز را از ابتلاء به بیماری‌ها تضمین خواهند کرد، بنابراین از مردم خواستاریم به منظور حفظ سلامت خود و سایر شهروندان توصیه‌های بهداشتی ذیل را جدی بگیرند.

۱- از ذبح دام خارج از چرخه نظارت بهداشتی دامپزشکی مثل ذبح در معابر عمومی، خیابان و منازل اکیدا خودداری کنند.

۲- گوشت و آلایش خوراکی دام ذبح شده را قبل از مصرف حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر تا ۴ درجه سانتیگراد (یخچال) نگهداری کنند.

۳- برای قطعه کردن گوشت و شستشوی آن حتماً از دستکش استفاده کنند.

۴- از برش دادن کیست‌ها و آبسه‌های موجود بر روی لاشه و دل و جگر جدا خودداری کنند.

۵- اندام‌ها و ضایعات غیر قابل مصرف را به هیچ وجه در اختیار حیوانات قرار ندهند.

۶- گوشت و آلایش خوراکی را حدالامکان کاملاً پخته و سپس مصرف کنند.

۷- وسایل و سایر تجهیزات در تماس با گوشت و آلایش را به خوبی شسته و ضدعفونی کنند.

انتهای پیام/

برچسب ها: دام ذبح دام کشتار
ارسال نظر