صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در گفت‌وگو با آنا؛

پورعباس: اعلام نمرات نهایی دانش‌آموزان واقعی نیست/ شایعه‌پراکنی درباره تقلب‌رسانی مراقبان به دوازدهمی‌ها!

سرپرست سازمان ملّی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور با بیان اینکه، اعلام هیچ کدام از نمرات نهایی دانش‌آموزان واقعی نیست، گفت: تقلب‌رسانی مراقبان به دانش‌آموزان دوازدهمی در زمان برگزاری امتحانات نهایی شایعه‌ است. 
کد خبر : 921115

عبدالرسول پورعباس سرپرست سازمان ملّی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا در پاسخ به این سوال که چرا نمره امتحانات نهایی برخی از دانش آموزان پایه دوازدهم طی روز‌های گذشته اعلام شده است با وجود اینکه طی اطلاعیه‌ای خبر از اعلام نمرات پس از برگزاری کنکور آمده است؟ اظهار کرد: وقتی سامانه‌ای فعال نیست، دانش آموزان پایه دوازدهم چگونه توانسته اند نمرات خود را مشاهده کنند؟، حتی اگر رؤیتی هم صورت گرفته باشد، بعید است که نمرات واقعی باشند. 

وی افزود: آموزش و پرورش اکنون آماده اعلام نتایج نمرات پایه دوازدهم دانش آموزان است، اما توصیه شده است که پس از آزمون سراسری نتایج اعلام شوند؛ چراکه احتمال دارد فضای کنکور برای برخی از دانش آموزان تحت الشعاع قرار گیرد. 

پورعباس درباره صحت کمک برخی از مراقبان مدارس بالاشهر به دانش آموزان پایه دوازدهم در زمان برگزاری امتحانات نهایی گفت: چنین موضوعی امکان پذیر نیست؛ چراکه دانش آموزان ساکن در مناطق بالاشهر در همان مدارس بالاشهر در امتحانات نهایی شرکت نمی‌کنند و حوزه بندی‌ها نه تنها در زمان کنکور؛ بلکه امتحانات مختص آموزش و پرورش هم انجام می‌شود. مثلا دانش آموز منطقه ۴ در منطقه یک یا بالعکس اتفاق می‌افتد. 

سرپرست سازمان ملّی سنجش و ارزشیابی نظام آموزش کشور ادامه داد: در هم آمیختگی دانش آموزان در مدارس قابل شناسایی نیست؛ چراکه هیچ دانش‌آموزی در مدرسه خود امتحان نمی‌دهد و این موضوع قابل قبول نیست. 

وی درباره تصحیح برگه‌های امتحانی دانش آموزان پایه دوازدهم گفت: تصحیح برگه‌های امتحانی دانش آموزان پایه دوازدهم به صورت ناشناس و در سطح کشوری انجام می‌شود و فقط مختص منطقه نیست؛ بنابراین امکان نفوذ در این راستا وجود ندارد و مسیر رو به رشد است و شایعات نباید خیلی تاثیری بر ذهنیت دانش‌آموزان بگذارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر