صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

رزرو محل پارک خودرو از طریق موبایل

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران توضیحاتی پیرامون موضوع طراحی جای پارک جدید و اپلیکیشن موبایلی برای شناسایی محل‌های پارک خودرو ارائه کرد.
کد خبر : 920404

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، شهریار افندی‌زاده؛ مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران پیرامون موضوع طراحی جای پارک جدید و اپلیکیشن موبایلی برای شناسایی محل‌های پارک خودرو اظهار کرد: مطالعات جامع پارکینگ شهر تهران از مدت‌ها قبل شروع شده بود که به اتمام رسیده و هرساله بروزرسانی انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی ویژه شهر تهران متناسب با سایر طرح‌های توسعه حمل و نقل همگانی پایتخت است که معمولاً در طرح‌های جامع همه اینها باهم دیده می‌شود، افزود: حدود 98 هزار فضای پارک در پنج سال آینده با توجه به توسعه حمل و نقل همگانی برای تهران نیاز است که این فضا خارج از فضای مربوط به پارک‌های حاشیه‌ای است.

افندی‌زاده ادامه داد: 3 کار عمده از سوی شهرداری تهران در دست اقدام است. اولین اقدام ایجاد پارکینگ‌های عمومی به صورت رمپی است. به طوری که حدود 3800 فضای پارک عمومی برای شهر تهران درحال ساخت است. دومین اقدام مربوط پارکینگ‌های مکانیزه است که به صورت آسانسوری در فضاهای کوچک انجام می‌شود. سومین مورد نیاز به سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای توسعه پارکینگ‌های مکانیزه و فضاهای جدیدی که ساخته می‌شود، است. برآورد همه اینها حدود 98 هزار جای پارک است که قرار است در برنامه 5 ساله تکمیل بشود. 

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با بیان اینکه شهرداری منابعی برای این امر اختصاص داده است، خاطرنشان کرد: آنچه مهم است سرمایه‌گذاری بخش خصوصی است که مدل‌های اقتصادی برای این کار در حال تدوین است. 120 هزار پارک حاشیه‌ای داریم که فعلا بدون برنامه توسط شهروندان اشغال می‌شود. ساماندهی این تعداد فضای پارک در شورای ترافیک تصویب شده که مدیریت 30 هزار فضای آن در منطقه 1، 4 و 5 شروع شده است. اگر این تعداد فضای پارک ساماندهی بشود هم قابلیت رزرو دارد هم به سمت اشغال فضا در زمان‌های کوتاه حرکت می‌کنیم.

وی با تاکید بر اینکه آن 98 هزار پارکینگ در کنار این 120 هزار فضای پارک حاشیه‌ای می‌تواند ساماندهی مناسبی برای مردم ایجاد می‌کند، بیان کرد: سعی شده تا از طریق سیستم‌های هوشمند مدیریت پارکینگ‌ها انجام بگیرد. در دنیا فضاهایی که در شبکه معابر وجود دارد قابل مدیریت است.

افندی‌زاده تصریح کرد: از طریق اپلیکیشن، زمان ویژه پارک خودرو برای شهروندان مشخص می‌شود. البته تعرفه‌هایی که ویژه پارک درنظر گرفته شده بسیار کم است و حتی اگر پولی هم در این رابطه پرداخت بشود در جهت توسعه حمل و نقل همگانی است، چراکه با دوبل پارک کردن به نوعی ظرفیت شبکه معابر برای تردد را کاهش می‌دهیم. این طرح در دنیا از جمله طرح‌های مهم ساماندهی تردد خودروهاست. 

انتهای پیام/

ارسال نظر