افطار را با نوشیدنی گرم آغاز کنید
به گزارش گروه اجتماعی آنا، دکتر صفورا محبی، معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا،درباره نوشیدن بیش از حد چای در وعده سحری، گفت: به روزهداران توصیه میشود از نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری اجتناب کنند چون چای باعث افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمکهای معدنی که بدن در طول روز به آن احتیاج دارد، میشود.
وی با بیان اینکه یکی از عادات غذایی نادرست روزهداران این است که به دلیل تشنگی زیاد افطار را با آب سرد یا نوشیدنیهای سرد شروع میکنند، عنوان کرد: توصیه میشود افطار با نوشیدنیهای گرم و یا ولرم مانند آب ولرم،چای کمرنگ و یا شیر گرم آغاز و سپس از خرما یا کشمش استفاده شود زیرا این دو سبب کنترل اشتها شده و از پرخوری به هنگام افطار ممانعت میکند و مصرف آب زیاد به هنگام صرف افطار سبب اختلال در هضم مواد غذایی میشود.
محبی در بخش دیگری از سخنانش یادآورشد: مصرف بیش از حد مواد غذایی شیرین و پرچرب و سرخ شده از جمله آش رشته غلیظ،حلیم،زولبیا،بامیه و انواع شیرینی جات هنگام افطار منجر به تشنگی میشود و مصرف نوشیدنیهای زیاد به خصوص مایعات خنک با رقیق کردن اسید و آنزیمهای دستگاه گوارش باعث اختلال در هضم و جذب مواد غذایی میشود.
انتهای پیام/