صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تار و تاریخ با شکرخند به ساحل دریای عمان رفت+ نماهنگ

«شکرخند» نام قطعه‌ای است به آهنگسازی میدیا فرج نژاد که در قالب پروژه «تار و تاریخ» ساخته شده و تصاویر آن در سواحل دریای عمان ضبط شده است.
کد خبر : 920108

به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، تابلو موزیکالِ «شکرخند» اثری تازه از پروژه «تار و تاریخ» با آهنگسازی میدیا فرج‌نژاد و با شعری از مولانا است. در این اثر میدیا فرج نژاد نواختنِ تار، بهمن جهانسوز آواز و ساجد گل، نواختنِ دهلک را برعهده دارند.

میدیا فرج‌نژاد طراح و آهنگساز پروژه «تار و تاریخ» درباره آهنگ «شکرخند» نوشته است: «اگر تا به حال امکان رفتن به بلوچستان را نداشته‌اید قطعاً تجربه بزرگی را از دست داده‌اید! سرزمینی زیبا، مردمانی مهربان و بسیار خوش قلب که با ناملایماتِ بسیاری مواجه بوده و هستند، اما لبخند از روی لبانشان محو نمی‌شود!

اوضاع تلخ می‌شود، سخت می‌شود، اما لبخندشان بزرگترین مبارزه است! طبیعت هم حتی با باران‌های سیل‌آسا و گرمای جانکاه، سخت‌ترین روی خودش را به آنها نشان داده اما، خنده‌هایشان سپر دفاعیشان است! آنقدر این خنده‌ها توجهم را جلب کردند تا دلیل خلق این قطعه شدند. در کنار امواج ساحل دریای عمان و همنشین با ساجد که خنده‌هایش روزمان را روشن‌تر می‌کرد نشستیم و نواختیم.»

«شکرخند» را پویا پایور میکس و مسترینگ کرده و ضبط تار در استودیو ۵۴ انجام شده است.

کارگردانی، تدوین و تصویرِ این اثر کاری از مرتضی حاج محمدی و گرافیت میلاد فاتحی است. نشر بین‌المللی این آهنگ هم برعهده موسسه فرهنگی هنری نغمه سازان دلنشین است.

پروژه «تار و تاریخ» حدود سه سال است که کار خود را با تمرکز بر ساخت قطعاتی برای بنا‌های تاریخی ایران آغاز کرده است. در این پروژه تا کنون حدود سیصد تن از هنرمندان سراسر کشورمان حضور داشته‌اند.

آلبوم «تار و تاریخ ۱» در سال ۲۰۲۳ توانست در مسابقه بین المللی گلوبال موزیک اواردز - سال ۲۰۲۳ و در بخش‌های بهترین نوازندگی و بهترین موسیقی فولک معاصر، دو مدال طلا برای کشورمان به ارمغان بیاورد.

تا کنون دو آلبوم رسمی از آثار «تار و تاریخ» به صورت جهانی منتشر شده و آلبوم تازه‌ای از این پروژه در آینده‌ای نزدیک منتشر خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر