صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس سازمان امور دانشجویان اعلام کرد؛

جزئیات داوری سی و یکمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری

رئیس سازمان امور دانشجویان با اشاره به تغییر آئین‌نامه انتخاب دانشجویان نمونه کشوری گفت: ما توانستیم آئین‌نامه دانشجویان نمونه کشوری را با توجه به تحولات نسلی که در دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد، تغییر دهیم.
کد خبر : 919729

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، هاشم داداش‌پور در مراسم تجلیل از برترین‌های سی‌ویکمین دوره جشنواره دانشجوی نمونه کشوری صبح امروز (یکشنبه) در دانشگاه صنعتی شریف در حال برگزاری است، به جزئیات برگزاری این جشنواره اشاره کرد و گفت: ما توانستیم آئین‌نامه دانشجویان نمونه کشوری را با توجه به تحولات نسلی که در دانشگاه‌ها صورت می‌گیرد تغییر دهیم تا مطابق با نسل‌هایی باشد که در دانشگاه‌ها در حال شکل گرفتن است. در این آئین‌نامه سعی شد آموزش، پژوهش، فناوری، فرهنگ و بین‌الملل لحاظ شود این درحالی است که در آئین‌نامه قبلی بیشتر موارد آموزشی ملاک بود.

رئیس سازمان امور دانشجویان با بیان اینکه آیین نامه جدید باعث شد تا دانشجویان در همه ابعاد مذکور رشد کنند، گفت: برای برگزاری جشنواره نمونه کشوری با سه چالش مواجه بودیم تا دانشجویان نمونه را به کل دانشگاه‌های کشور تعمیم بدهیم موارد مانند سن، معدل و زبان را لحاظ نکردیم تا افراد بیشتری بتوانند در این جشنواره شرکت کنند.

به گفته وی، تعداد ۴۴۲ نفر سال گذشته در این جشنواره شرکت کرده بودند که با حذف سه چالش مذکور فوق امسال ۱۱۷۱ نفر وارد این فرایند شدند.

داداش پور تاکید کرد: تعداد ۸۸۷ نفر نیز در وزارت بهداشت در این جشنواره شرکت کردند که بعد از داوری ۱۱ نفر در وزارت بهداشت انتخاب شدند. در واقع دو مرحله داوری برای دانشجویان نمونه کشوری برگزار شد تا بهترین افراد ممکن انتخاب شوند و پارسال مصاحبه کیفی هم برگزار شد در مجموع از یک هزار و ۱۷۱ نفر ۲۹ نفر دعوت‌شدند که در نهایت ۱۹ نفر انتخاب شدند.

معاون وزیر علوم گفت: از ۱۷۱۱ نفر ۴۸درصد دکتری تخصصی نا پیوسته، ۳۰ درصد کارشناسی ۱۴ درصد کارشناسی ارشد پیوسته بودند. از دانشجویان شرکت کننده۳۹ درصد علوم انسانی، ۲۶ درصد فنی و مهندسی، ۱۶ درصد کشاورزی، ۱۳ درصد علوم پایه و ۴ درصد هنر بودند. به طور کلی ۱۳۲ نفر از افراد شرکت کننده از دانشگاه تهران بودند بنابراین بیشترین تعداد افراد شرکت کننده از دانشگاه تهران بودند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: از این به بعد آئین‌نامه دانشجویان سرآمد کشور مبنایی خواهد بود که از درون آن دانشجوی نمونه کشوری انتخاب شود امسال می‌خواستیم این موضوع را اعمال کنیم که به سال آینده موکول شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر