دانشگاه علم و فرهنگ به دنبال نسل ارزش آفرین است
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی باصولی، رئیس دانشگاه علم و فرهنگ، در اولین همایش علمی نقش دانشگاهها و موسسات غیردولتی در تحول نظام آموزش عالی که امروز در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، با تاکید بر دانشگاه حکمتبنیان و تمدنساز، اظهار کرد: دانشگاه علم و فرهنگ از اجزای مهم اکوسیستم جهاددانشگاهی است. جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی و فرهنگی در حوزههای مختلف فعالیت میکند و شامل دو دانشگاه، شش موسسه آموزش عالی و یک موسسه علمی کاربردی است. سی سال از فعالیت این نهاد میگذرد.
وی بیان کرد: اکنون حدود ۱۲۰ هیئت علمی، نزدیک به ۹ هزار دانشجو، ۷۰۰ مدرس مدعو و حدود ۲۳ هزار فارغالتحصیل، خانواده دانشگاه علم و فرهنگ را تشکیل میدهند. این دانشگاه در طول سی سال گذشته توانسته افتخارات زیادی کسب کند، از جمله کسب رتبه اول بین دانشگاههای غیر دولتی. این افتخارات به هویتی برمیگردد که دانشگاه علم و فرهنگ دارد و بزرگترین سرمایه آن، نیروی انسانی است.
رئیس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: تعدادی از همکاران ما جزء یک درصد دانشمندان پراستناد دنیا هستند و انتخاب این دانشگاه توسط آنها مایه افتخار ماست. این مسئله در همه ارکان دانشگاه جریان دارد و جلوههای آن در مواقع مختلف دیده میشود. مولفه دوم، فرهنگ است؛ فرهنگی که خاص موسساتی است که وابسته به جهاددانشگاهی هستند. مولفه سوم، هویت دانشگاه علم و فرهنگ و اتصال آن به جهاددانشگاهی است که این اتصال بسیار حائز اهمیت است.
باصولی همچنین اظهار کرد: در حوزههای فرهنگی، دانشگاه افتخار میزبانی بسیاری از برنامههای فرهنگی جهاددانشگاهی در سطح ملی را دارد. نسل اول دانشگاهها بر آموزش تمرکز داشتند، نسل دوم پژوهشبنیان بودند، در نسل سوم کارآفرینی مورد تاکید قرار گرفت، اما این دانشگاهها بیش از حد به جنبه تجاری توجه میکردند. نسل چهارم دانشگاهها به جامعه توجه دارند و شعارشان "دانشگاه ارزشآفرین" است. این مسئله مهمی است که در برنامههای دانشگاه مد نظر قرار گرفته و امیدواریم دانشگاه بتواند در ابعاد مختلف برنامههای متنوعی ارائه دهد.
انتهای پیام/