رشته راکتبال به زودی در ایران فعالیت میکند/ امسال به فدراسیونهای غیرالمپیکی کمتر توجه شد
مسعود سلیمانی، رئیس فدراسیون اسکواش در گفت و گو با خبرنگار ورزشی آنا در مورد شرایط تیمملی اسکواش گفت: «پرونده مسابقات لیگ ماه پیش بسته شد و 32 باشگاه ورزشی در قالب لیگ برتر و دسته یک متشکل از آقایان و بانوان با یکدیگر رقابت کردند. در حال حاضر اسکواش بازان برای مسابقات قهرمانی جهان در لهستان که تیرماه برگزار می شود در حال آماده سازی هستند.»
وی افزود: «تیم ملی اسکواش در مسابقات قهرمانی جهان بعد از 18 سال شرکت خواهد کرد و چهار اسکواشباز هم از ایران در این رقابتها حضور خواهند داشت. بعد از تورنمنت فرانسه و اتریش و درخشش تیم ملی ایران در آن رقابتها که به دو مدال نقره جهان رسیدند حالا برای کسب مدال در این رقابتها باید تلاش کنیم.»
رئیس فدراسیون اسکواش درباره شرایط ملی پوشان برای این رقابتها اظهار کرد: «در حال حاضر ملیپوشان تمریناتشان را به صورت انفرادی انجام می دهند و در تهران و کیش اردو دارند. البته من از شرایط تمرینی آنها رضایت چندانی ندارم چرا که بعد از تورنمنت اتریش و فرانسه باید به صورت مداوم آنها در اردو باشند اما به دلیل محدویت مالی این اتفاق نیفتاد.»
سلیمانی ادامه داد: «شرایط ورزش اسکواش به گونه ای است که اگر اسکواش بازان به صورت دائمی در اردو نباشند خروجی مناسبی نخواهند داشت. آنها باید به صورت پیوسته در اردو و مسابقات باشند اما متاسفانه امسال، سال المپیک است و فدراسیون های غیر المپیکی کمتر مورد توجه قرار می گیرند. متاسفانه اسکواشبازان در مسابقات مالزی که آذر ماه سال گذشته برگزار شد عملکرد قابل قبولی نداشتند و از نظر رنکینگی افت داشتند که علت اصلی آن هم اعزام کم به مسابقات برون مرزی بود. ما تمام تلاشمان را می کنیم که در مسابقات قهرمانی جهان کارنامه درخشانی داشته باشیم و افت رنکینگ را جبران کنیم.»
رئیس فدراسیون اسکواش همچنین به یک رشته جدید در ایران اشاره کرد و گفت:« رشته «راکت بال» رشته جدید است که امسال در فدراسیون اسکواش مطرح شده است و تنها تفاوتش با رشته اسکواش از نظر راکت و توپ است. فرشته وزیری تنها کسی است که در این رشته تخصص دارد اما به دلیل اینکه 6 ماه در ایران و 6 ماه انگلستان زندگی می کنند به صورت دائم نمی تواند به علاقمندان به این رشته آموزش دهد. بنابراین فدراسیون تصمیم گرفت از بین 10 نفر علاقمندان به این رشته دو نفر را به کشور انگلستان بفرستد تا آموزش لازم را ببینند و از این پس این رشته به صورت تخصصی در ایران فعالیت داشته باشد.»
انتهای پیام/