صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۴ - ۱۹ خرداد ۱۴۰۳
ایران فناور در دولت جدید؛(6)

رئیس جمهور آینده سند نوآوری کشور را با تمرکز بر فناوری‌های نوین بازبینی کند

عضو هیئت علمی دانشگاه تأکید کرد: رئیس جمهور جدید باید سند نوآوری کشور را با تمرکز روی فناوری‌های نوین مانند هوش مصنوعی، کوانتوم و ... با مأموریت‌دهی به بخش‌های مختلف مورد بازبینی قرار دهد.
کد خبر : 914996

حسن رسولی سقای دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا با موضوع مطالبات علمی فعالان فناوری از رئیس جمهور آینده اظهار کرد: دولت جدید باید سند نوآوری کشور را با تمرکز روی فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی، کوانتوم و ... با مأموریت‌دهی به بخش‌های مختلف مورد بازبینی قرار دهد.

وی با بیان اینکه تاکنون از لحاظ علمی و پژوهشی رشد بسیار خوبی داشته‌ایم، افزود: از نظر نوآوری و فناوری هم گام‌های خوبی برداشته شده؛ اما کافی نبوده‌اند و برای دستیابی به بازار‌های جهانی و همینطور انتقال فناوری اقدامات اساسی مورد انتظار جامعه علم و فناوری است.

مأموریت‌دهی در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری به هر یک از استان‌ها

به گفته سکاندار پیشین حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز، حرکت علمی در برخی استان‌های کشور خوب بوده و در برخی نیاز به تقویت و رشد بیشتری دارد. مهم‌ترین مسئله مأموریت‌دهی در حوزه‌های مختلف علمی و فناوری به هر یک از استان‌هاست.

رسولی در پاسخ به این پرسش که مطالبات فعالان حوزه علم، پژوهش و فناوری کشور از رئیس جمهور جدید چیست؟ به آنا گفت: احیای مناطق و کریدور‌های ویژه علم و فناوری و مهیاکردن شرایط برای دستیابی فناوران به بازار‌های جهانی ازجمله مطالبات مهم در این حوزه است.

دانشیار گروه مهندسی برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز تأکید کرد که در زمینه فناوری‌های نوین نظیر هوش مصنوعی، کوانتوم، اپتیک، میکروالکترونیک و زیست فناوری نیاز به تقویت جدی زیرساخت، مهیاکردن شرایط برای انتقال، تبادل و همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی و فعالیت‌های اقتصادی دانش‌بنیان برون‌مرزی داریم.

انتهای پیام/

ارسال نظر