صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۲ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۳

پیگیری تسویه بدهی مراکز درمانی به شرکت‌های تجهیزاتی

مدیرکل امور تجهیزات و ملزومات پزشکی سازمان غذا و دارو با اشاره به توانمندی‌های کارشناسان تجهیزات پزشکی بر لزوم توجه ویژه به جایگاه مسئولان فنی تجهیزات پزشکی تاکید کرد.
کد خبر : 914153

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا سعیدرضا شاهمرادی یکی از پیگیری‌های اساسی حوزه تجهیزات پزشکی را تامین نقدینگی عنوان کرد و گفت: بدهی مراکز درمانی به شرکت‌های تجهیزات پزشکی در اولویت اقدامات است و ما مستمرا پیگیر پرداخت مطالبات مراکز درمانی از بیمه ها و سازمان برنامه و بودجه هستیم تا از محل آن بدهی شرکت های تجهیزات پزشکی پرداخت گردد.

وی با اشاره به لزوم اختصاص بودجه مناسب برای نگهداشت تجهیزات پزشکی، افزود: باید برای جلوگیری از افزایش هزینه ها بودجه اختصاصی به عنوان هزینه نگهداشت تجهیزات پزشکی در مابه التفاوت ارزی لحاظ شود.

 مهندس ابراهیم زمانی در گفت‌وگو با ایفدانا، اظهار کرد: مصرف اقلام خوراکی، آرایشی و بهداشتی سالم یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های جامعه امروز است. باتوجه‌به این که بخشی از این کالاها از کشورهای دیگر وارد کشور ما می‌شود، کنترل و نظارت سازمان‌های ذی‌ربط به‌خصوص سازمان غذا و دارو از محل تولید، حمل‌ونقل تا عرضه کالا بسیار حائز اهمیت است.

وی افزود: برای استعلام و بررسی اصالت فرآورده‌های سلامت‌محور، پس از بررسی فیزیکی شناسه ردیابی و رهگیری و شناسه اصالت که اغلب به‌صورت برچسب بر کالا الصاق می‌شود (توجه به مخدوش و پاره نبودن آن)، باید به‌دقت قسمت قابل خراش را خراشید تا عدد ۱۶ رقمی کد اصالت که زیر پوشاننده قرار دارد، نمایان شود. 

وی درمورد نحوه استعلام اصالت فراورده‌های سلامت‌محور توضیح داد: اولین روش از مسیر پیام کوتاه است که کد ۱۶ رقمی را با تلفن همراه به شماره ۲۰۰۰۸۸۲۲ ارسال و سپس پاسخ استعلام به تلفن همراه ارسال می‌شود.به گفته معاون دفتر فناوری اطلاعات سازمان غذا و دارو روش دوم برای کنترل اصالت فراورده‌های سلامت‌محور، از طریق درگاه سامانه رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت سازمان غذا و دارو به نشانی www.ttac.ir می‌توان اقدام کرد و پس از مراجعه به این درگاه باید آدرس صفحه استعلام کد رهگیری و کد اصالت را انتخاب کرده و کد اصالت ۱۶ رقمی یا UID موردنظر را به طور کامل و بادقت وارد کرد؛ آنگاه پاسخ استعلام قابل رویت است.

 وی خاطرنشان کرد: روش سوم نیز با استفاده از نرم‌افزار موبایل است؛ (دانلود از سامانه رهگیری، ردیابی و کنترل اصالت و یا کافه‌بازار) با این روش نیز می‌توان به اصالت فرآورده و کاتالوگ الکترونیکی دارو، تجهیزات و ملزومات پزشکی - دارویی، فراورده‌های طبیعی، گیاهی و سنتی، مکمل‌های غذایی - دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی، فراورده‌های غذایی و سایر فراورده‌های سلامت‌محور دست‌یافت.
 

انتهای پیام/

ارسال نظر