صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۳
رستگار مطرح کرد؛

استفاده از روش‌های مولکولی پیشرفته برای شناسایی منشأ ژلاتین

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو گفت: برای شناسایی منشأ ژلاتین از فناوری‌هایی مانند آنالیز‌های دستگاهی و روش‌های مولکولی پیشرفته استفاده می‌شود.
کد خبر : 913510

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین رستگار، درباره شناسایی و تشخیص منشأ ژلاتین‌های مصرفی در فرآورده‌های سلامت محور، اظهار کرد: در حال حاضر روش‌های متفاوتی برای تشخیص ژلاتین استخراجی از گونه‌های جانوری مختلف در دنیا ارائه شده که در این رابطه مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو، تحقیقات وسیعی در این زمینه‌های تشخیصی به کار گرفته است.

وی افزود: برای شناسایی منشأ ژلاتین از فناوری‌هایی مانند آنالیز‌های دستگاهی، روش‌های مولکولی پیشرفته و همچنین استفاده از مدل‌های پیشرفته ریاضی و آماری و هوش مصنوعی استفاده می‌شود.

رئیس مرکز ملی تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو با اشاره به اینکه این مرکز با بکارگیری این روش‌ها و مدل‌های پیشرفته توانسته است حتی ظرفیت تشخیصی افتراقی منشأ نوع ژلاتین از پوست و استخوان را کسب کند، گفت: در این رابطه یافته‌های مرکز حلال ایران در مجلات معتبر با ایمپکت بالا به چاپ برساند.

وی ضمن تاکید بر نظارت بر حلیت کالا‌های سلامت محور به عنوان وظایف ذاتی سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت تصریح کرد: برنامه‌های تخصصی و پایش‌های عالی در حوزه حلیت کالا‌های سلامت محور در حال حاضر در این مرکز در حال اجرا و پیگیری است.

انتهای پیام/

ارسال نظر