صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۵ - ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۳
بهار کتابخوانی|

«سندرم مادرشوهر» از جنس اروپایی در نمایشگاه کتاب تهران!

مدیر نشر شمعدونی با بیان اینکه در کتب روانشناسی این نشر موضوعات قابل توجهی مطرح شده است، تصریح کرد: به عنوان مثال یک روان شناس فرانسوی به موضوع سندرم مادرشوهر پرداخته است.
کد خبر : 911808

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم وفناوری آنا، «نشر شمعدونی» یکی از ناشران حاضردر حاشیه سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران  است. مصطفی قاجار مدیر این نشر در گفتگو با خبرنگار آنا تصریح کرد: اینکه تصور شود کتب روان شناسی ترجمه شده هیچ تناسبی با جامعه ما ندارد، حرفی کلی بوده و در خصوص همه کتاب‌ها مصداق ندارد.

وی افزود: یک سری مسائل و مشکلات روان شناسی جهانی و فرامرزی است. مثلا کتاب «زندگی مشترک جرئت می‌خواهد» نوشته روانشناس فرانسوی «فردریک فانژه» به موضوع «سندرم مادرشوهر پرداخته و ضرورت تنظیم رفتار با مادر شوهر را بعد از ازدواج مورد تاکید قرار داده است و نمی‌توانیم بگوییم موضوع عروس و مادر شوهر فقط در فرهنگ ایران اهمیت دارد.

مدیر نشر شمعدونی با بیان اینکه کتاب‌های روان شناسی خوبی داریم که ترجمه است و می‌توانیم با کمک آن‌ها مسائل خود را حل کنیم. به عنوان مثال «آلن دو باتن» که فارغ‌التحصیل هاروارد است دانشگاه را رها می‌کند و مدرسه زندگی را تأسیس می‌کند.

به گفته قاجار این نویسنده در کتاب «مصائب عشق» خود اتفاقاً به مسائلی که در ایران و هر منطقه دیگر هم در خصوص موضوع عشق افراد با آن مواجه می‌شوند پرداخته است. این کتاب نکات تاحدودی منفی و واقع‌گرایانه در مورد عشق را مطرح می‌کند.

وی افزود: بنده به عنوان فعال حوزه نشر می‌توانم بگویم خانم‌ها بیش از آقایان کتاب روان‌شناسی می‌خوانند و این به تجربه قابل لمس است. بیشترین گروه سنی مراجعه کننده به ما ۲۰ تا ۳۵ سال است.

قاجار با اشاره به اینکه پیش از کتاب در عرصه رسانه و خبرنگاری فعالیت کرده است، گفت: من دوست داشتم کتاب‌هایی که به اعتقاد خودم خوب بود را به مردم معرفی کنم، اما به این نتیجه رسیده بودم که ما در حوزه‌های مختلف کتب کاربردی کمی داریم و به همین دلیل تصمیم گرفتم انتشاراتی داشته باشم که نسبت به رفع این خلأ اقدام کند.

مدیر نشر «شمعدونی» تصریح کرد: مثلاً کتاب «جرئت داشته باش»، به چاپ چهل و شش رسیده است و با تمرین و تست می‌تواند موضوع اعتماد به نفس را در فرد تقویت کند. در انتشارات نیز ما به کتب کاربردی توجه داریم.

این ناشر معتقد است در عین حال که مطالعه کتب روانشناسی مؤثر است، اما از هیچ کتابی نباید انتظار معجزه داشت و لازم است خواننده با تمرین‌ها نسبت به کاربردی سازی آنچه می‌خواند اقدام کند.

لازم به یادآوری است سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ لغایت ۲۹ اردیبهشت ماه در محل مصلی تهران برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر