صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

پنجمین فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم در دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.
کد خبر : 911674
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد معرفت مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: اداره‌کل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی در نظر دارد با عنایت به فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر بکارگیری استادان مؤمن، انقلابی و نخبه در دانشگاه‌ها و بر اساس اهداف عالیه مندرج در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی و به منظور تکمیل مدرسان مورد نیاز برای تدریس درس انس با قرآن کریم در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور، پنجمین فراخوان جذب مدرس این درس را برگزار کند.

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با بیان اینکه این فراخوان ویژه متقاضیانی است که مجوز تدریس از طرف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری ندارند، اظهار داشت: مدرسانی که قبلا مجوز تدریس داشته‌اند و اکنون تاریخ اعتبار مجوزشان پایان یافته، جهت تمدید مجوز در این فراخوان ثبت‌نام کنند. «این دسته از مدرسان» و «ائمه جماعات دانشگاه آزاد اسلامی که قرارداد معتبر دارند» از آزمون کتبی معافند.

وی با اشاره به اینکه این فراخوان از روز شنبه 22 اردیبهشت 1403 آغاز شده و آخرین مهلت ثبت‌نام 19 خرداد 1403 است، خاطرنشان کرد: همه متقاضیان باید در سامانه این فراخوان به نشانی https://iau.nahad.ir/modaresi_quran ثبت‌نام کنند؛ حتی متقاضیانی که معاف از آزمون کتبی هستند.

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: همه فارغ‌التحصیلان حوزه‌های علمیه سراسر کشور که دارای مدرک تحصیلی «سطح ۳ یا ۴» هستند یا فارغ‌التحصیلان مراکز دانشگاهی که دارای مدرک تحصیلی «کارشناسی ارشد یا دکتری» در یکی از رشته‌های الهیات و معارف اسلامی، علوم قرآن و حدیث و ادبیات عرب هستند می توانند در این فراخوان شرکت کنند. 

حجت‌الاسلام معرفت افزود: دارندگان گواهی کسب رتبه برتر حفظ یا قرائت در مسابقات کشوری سازمان‌ها و نهادها، یا برگزیدگان استانی سازمان اوقاف و امور خیریه برای اخذ مجوز تدریس از اولویت برخوردارند.

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به رویکرد جدید دانشگاه آزاد اسلامی مبنی بر تحول در جذب و بکارگیری استادان و ارتقای کیفیت نظام آموزشی، تصریح کرد: متقاضیانِ دارای مدرک تحصیلی «کارشناسی ارشد یا سطح 3 حوزوی» فقط در صورتی می‌توانند در این فراخوان ثبت‌نام کنند که عضو هیأت علمى (پیوسته یا وابسته) یا دستیار آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی باشند یا جزء آن دسته از مدرسانی باشند که قبلاً مجوز تدریس درس انس با قرآن کریم را داشته‌اند و اکنون تاریخ اعتبار مجوزشان پایان یافته است.

وی با اعلام زمان برگزاری آزمون کتبی این فراخوان، گفت: آزمون کتبی در روز یکشنبه 20 خرداد 1403 ساعت ۱۰ صبح به صورت مجازی برگزار خواهد شد. فقط کسانی مجاز به شرکت در آزمون کتبی هستند که قبلاً در سامانه ثبت‌نام کرده‌ باشند. آزمون شفاهی نیز در تیر و مرداد 1403 به صورت حضوری در استان متقاضیان برگزار خواهد شد. تلاش خواهیم کرد تا قبل از آغاز نیمسال اول 1403-1404 مجوزهای تدریس این فراخوان را صادر کنیم.

حجت‌الاسلام معرفت با بیان اینکه قبول‌شدگان در فراخوان‌های قبلی، می‌توانند جهت مشاهده مجوز تدریس درس انس با قرآن کریم، به سامانه استعلام مجوز تدریس به نشانی https://iau.nahad.ir/XJk مراجعه کنند، ادامه داد: کتاب «حلیة القرآن» سطح ۱ و ۲ تألیف آقای موسوی بلده، کتاب «روانخوانی و تجوید قرآن کریم» تألیف آقایان حبیبی و شهیدی و کتاب «خودآموز زبان وحی» تألیف آقای وحیدی‌مهر  منابع آزمون کتبی و شفاهیِ فراخوان جذب مدرس درس انس با قرآن کریم هستند.

مدیرکل تبلیغ و امور دینی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه شرط دعوت به آزمون شفاهی، کسب حداقل امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ در آزمون کتبی است، گفت: حداقل نمره قبولی، نمره ۲۱ از ۳۰ و شرط صدور مجوز تدریس، کسب حداقل امتیاز ۷۰ از ۱۰۰ در آزمون شفاهی است.

وی با بیان اینکه، پس از موفقیت در آزمون کتبی و شفاهی، به متقاضیان مجوز تدریس ارائه می‌شود، اظهار کرد: مدت اعتبار مجوز تدریس بر اساس میانگین امتیازات کتبی و شفاهی، سه‌سال برای امتیاز ۷۰ تا 79، چهارسال برای امتیاز ۸۰ تا 89 و پنج‌سال برای امتیاز ۹۰ تا ۱۰۰ خواهد بود. گفتنی است این مجوز صرفاً به منزله تأییدِ توانایی علمی و مهارتی است و تدریس اساتید مشروط به تأییدیه حراست و گزینش و اعلام نیازِ واحدهای دانشگاهی خواهد بود.

حجت‌الاسالام معرفت در پایان گفت: اخبار و مطالب مرتبط با این فراخوان در پیامرسان ایتا به آدرس https://eitaa.com/nahad_farhangi اطلاع‌رسانی خواهد شد. جهت آگاهی از بخشنامه‌ها و اطلاع‌‌رسانی‌ها و دریافت لینک آزمون، عضویت متقاضیان در این کانال الزامی است. همچنین تلفن پشتیبانی  ۰۲۱۴۷۳۵۲۱۲۲ جهت پاسخگویی در خدمت متقاضیان خواهد بود.


قاسم شجاع

 

انتهای پیام/

ارسال نظر