صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۴۶ - ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳

توان متخصصان داخلی در ساخت دستگاه‌های صنعتی با بهره‌گیری از فناوری آلتراسونیک

مدیرعامل یک شرکت‌ دانش‌بنیان داخلی فعال در زمینه فناوری آلتراسونیک گفت: درحال حاضر متخصصان داخلی کشور توان بومی‌سازی دستگاه‌های صنعتی را با بهره‌گیری از فناوری آلتراسونیک دارند.
کد خبر : 911551

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین افتتاحیه دهمین کنگره انجمن علوم صوتی ایران، چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت‌ با حضور مدیران و مسئولان ارشد کشوری و لشکری در سالن آمفی‌تئاتر دانشکده علوم و فنون هوایی شهید ستاری برگزار شد.

در بخش بعدی این آیین، حسین نجات مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان داخلی، ابتدا توضیحاتی در باره ماهیت و فعالیت‌های شرکت ارائه کرد ‌‌گفت: آزمایشگاه آلتراسونیک این شرکت به‌عنوان بخش اصلی در سال ۱۳۹۹ با فعالیت در‌حوزه آلترسونیک، آغاز به کار کرد.

نجات درباره کاربردهای آلتراسونیک گفت:فناوری آلترسونیک در حوزه‌هایی از جمله سونوگرافی، دستگاه‌های جوش و بخش صوتی صنعت بسیار کاربرد  دارد.

وی یکی از دستاورد های این شرکت دانش‌بنیان را دستگاه «جریان سنج کمربندی مایعات» معرفی کرد ‌و گفت: این دستگاه در صنعت نفت، آب و فاضلاب و پالایشگاه‌ها، کاربرد دارد.

این فناور صنعتی به دیگر‌ دستاوردهای این شرکت اشاره کرد و گفت: دستگاه‌های گاز فلر و سطح‌سنج امواج آلتراسونیک و دستگاه اندازه‌گیری دبی فاضلاب، دستگاه تست غیرمخرب(در حوزه بازرسی قطعات)است که در‌حال حاضر در صنعت آب و فاضلاب به تجاری‌سازی رسیده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان تصریح کرد: قیمت تمامی این دستگاه ها، حدود یک‌سوم نمونه خارجی است.

نجات به توانمندی‌ها و آمادگی این شرکت برای بومی‌هایی دانش‌های مختلف دیگر در حوزه آلتراسونیک اشاره کرد و‌گفت: دوربین‌های آکوستیکی برای تشخیص صوت، فرکانس و نوع پرنده‌های نظامی از جمله دستگاه‌های بومی‌سازی‌شده توسط این شرکت است. متخصصان داخلی در این شرکت، این توانایی را دارند که با دانش فناوری روز در حوزه صوت و فراصوت، فعالیت کنند.

انتهای پیام/

ارسال نظر