صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۱۴ - ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳

واشنگتن و اسلام‌آباد برای مقابله با داعش و طالبان پاکستان به توافق رسیدند

رایزنی‌های ضد تروریسم اسلام‌آباد و واشنگتن، بر همکاری پاکستان و ایالات‌متحده در پرداختن به مهم‌ترین چالش‌های امنیت منطقه‌ای و جهانی از جمله تحریک طالبان پاکستان (TTP) و داعش خراسان تأکید کرد.
کد خبر : 911230

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، بیانیه مشترک ایالات‌متحده آمریکا و پاکستان در پایان مذاکرات مسئولان ارشد دو کشور با دستور کار مبارزه با تروریسم صادر شد. این گفت‌وگوها جمعه گذشته (۱۰ می - ۲۱ اردیبهشت) در واشنگتن برگزار شد.

در این بیانیه آمده است: سید حیدر شاه معاون سازمان ملل و سازمان همکاری اسلامی در وزارت خارجه پاکستان ریاست هیئت این کشور را بر عهده داشت درحالی که ریاست هیئت آمریکایی نیز بر عهده الیزابت ریچارد هماهنگ‌کننده وزارت خارجه آمریکا در مبارزه با تروریسم بود.

رایزنی‌های ضد تروریسم اسلام‌آباد و واشنگتن، بر همکاری پاکستان و ایالات‌متحده در پرداختن به مهم‌ترین چالش‌های امنیت منطقه‌ای و جهانی از جمله تحریک طالبان پاکستان (TTP) و داعش خراسان تأکید کرد. این گفت‌وگوها بر چشم‌انداز مبارزه با تروریسم در منطقه با تمرکز بر حوزه‌های مورد علاقه متقابل متمرکز شد.

مقامات ارشد پاکستان و ایالات‌متحده بر اهمیت گسترش همکاری‌ها و ظرفیت‌سازی در مبارزه با تروریسم، از جمله تبادل تخصص فنی و به اشتراک‌گذاری شیوه‌های همکاری، کمک‌های تحقیقاتی و دادستانی، فراهم کردن زیرساخت‌های امنیتی، مرزی و آموزش، از جمله آموزش بیش از ۳۰۰ پلیس و نیروی خط مقدم پاکستان توسط ایالات‌متحده تأکید کردند.

پاکستان و آمریکا اذعان دارند که مشارکت برای مقابله با داعش خراسان، تحریک طالبان پاکستان و سایر سازمان‌های تروریستی باعث ارتقای امنیت در منطقه می‌شود و به عنوان آنچه در بیانیه مذکور یک الگوی همکاری دوجانبه و منطقه‌ای برای مقابله با تهدیدات تروریسم فراملی خوانده شده است، عمل می‌کند.

در بیانیه وزارت خارجه پاکستان آمده است: هر دو دولت مصمم به افزایش ارتباطات و ادامه همکاری برای کشف و جلوگیری از افراط‌گرایی خشونت‌آمیز و تقویت روند گفت‌وگوی ضد تروریسم برای کمک به امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر