صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۶ - ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳

نگاهی گذرا به زندگی و آثار یکی از مفاخر فرهنگی شهرستان سقز

مرحوم استاد مصلح نویسنده فرهنگی سال‌های متمادی از عمر و تلاش خود را صرف ترویج و تولید علم، دانش و اندیشه کُرد کرد و تاکنون بیش از ۲۰ اثر مفید و ماندگار از استاد احمدزاده به چاپ رسیده است.
کد خبر : 910237

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آئین بزرگداشت استاد علی احمدزاده (متخلص به مصلح) از مفاخر ماندگار شهرستان سقز با حضور استادان، خانواده وی و جمعی از فعالان فرهنگی، علمی، اجتماعی در سالن آمفی تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز برگزار شد.

محمد وارعی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز در این نشست اظهار کرد: یکی از اولویت‌های این واحد دانشگاهی بزرگداشت مفاخر علمی، فرهنگی و صاحبان آثار برجسته دراین زمینه‌هاست و امروز مراسم یادبود و گرامیداشت استاد احمدزاده (متخلص به مصلح) در دو پنل تخصصی برگزار می‌شود.

فریده احمدزاده فرزند مرحوم استاد علی احمدزاده، ماموستا ابوالمحمدی، صباح حسینی، چیمن فتحی، احمد چوپانی، شهباز حسینی و ابراهیم اسماعیل‌پور به شرح آثار استاد احمدزاده پرداختند.

نگاهی گذرا به زندگی و آثار استاد احمدزاده

مرحوم استاد مصلح نویسنده فرهنگی سال‌های متمادی از عمر و تلاش خود را صرف ترویج و تولید علم، دانش و اندیشه کُرد و آثار گرانبها و کم‌نظیری را از خود بر جای گذاشت که به عقیده بسیاری از علما، شاعران و اسلام‌شناسان به لحاظ مستند، استدلا‌های علمی و جامعیت، متمایز ازبسیاری از کتاب‌های موجود است.

تاکنون بیش از ۲۰ اثر مفید و ماندگار از استاد احمدزاده به چاپ رسیده و حدود ۱۰ جلد کتاب ازاین نویسنده یا در حال چاپ بوده یا هنوز به چاپ نرسیده‌اند.

ازجمله آثار استاد احمدزاده می‌توان کرد به در تاریخ باستان، گذری بر تاریخ اسلام (زندگی خلفای راشدین)، دیوان مصلح، پنج گنج، پندی‌پیشینیان، ترجمه قرآن کریم به صورت شعر، یوسف و زلیخا و … اشاره کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر