ثبت نام ۳۰۰ شرکت در نمایشگاه الکامپ/ «الکامپ استارز» سکویی برای معرفی استارتآپهای نوپا
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران با حضور اعضای هیئت مدیره سازمان، تیم اجرایی نمایشگاه الکامپ و اصحاب رسانه با محور «برگزاری بیست و هفتمین نمایشگاه الکامپ» برگزار شد.
در ابتدای این نشست علی حکیم جوادی رئیس هیئت مدیره سازمان نصر تهران گفت: نمایشگاه الکامپ قدمتی ۳۰ ساله دارد از این رو به حدی از بلوغ رسیده که از عمق دانشی و تجربی خوبی برخوردار است.
وی درخصوص مهمانهای خارجی افزود: امسال هیئتی ۱۰۰ نفره از ۱۱ کشور روسیه، پاکستان، عراق، سوریه، ارمنستان و... از نمایشگاه الکامپ بازدید خواهند کرد . همچنین با همکاری وزارت ارتباطات از وزرای ارتباطات کشورهای خارجی دعوتنامه ارسال شده است که امیدواریم با بازدید و حضور وزرای کشورهای خارجی در این نمایشگاه تعاملات و همکاریها در این زمینه افزایش پیدا کند.
حضور ۵۰ استارتآپ و ۳۰۰ شرکت در الکامپ ۱۴۰۳
رضا حیدری دبیر نمایشگاه الکامپ هم گفت: در پیش ثبت نام الکامپ امسال تاکنون حدود ۳۰۰ شرکت برای حضور در نمایشگاه پیش ثبت نام کردهاند که حدود ۲۷ هزار متر مربع فضا برای آنها در نظر گرفته شده است. همچنین در این مرحله ۵۰ استارتآپ نیز ثبت نام کردهاند.
وی افزود: پیش ثبتنام نمایشگاه الکامپ تا ۲۰ اردیبهشت ادامه دارد و به دلیل استقبال تا پایان اردیبهشت ماه تمدید خواهد شد و علاقهمندان میتوانند برای ثبت نام به سایت الکامپ مراجعه کنند. همچنین تلاش میکنیم با ارائه تسهیلات امکان حضور استارتآپهای استانی را فراهم کنیم.
دبیر نمایشگاه الکامپ درخصوص زمان برگزاری این نمایشگاه گفت: بیست و هفتمین دوره نمایشگاه الکامپ ۸ تا ۱۱ تیرماه امسال در نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار خواهد شد.
الکامپ استارز سکویی برای معرفی استارتآپهای نوپا
آرش برهمند مدیر بخش الکامپ استارز هم درباره این بخش توضیح داد: الکامپ استارز افزونه استارتآپی نمایشگاه الکامپ است که قدمت آن به ۸ سال پیش برمیگردد که ۲ سال به صورت مجازی و ۶ سال به صورت حضوری و با حضور ۱۰۰ تیم استارتآپی برگزار شد. این بخش یکی از پربیننده ترین و شلوغ ترین بخش های نمایشگاه است که بخش های مختلفی مانند اتاق جذب سرمایه، مشاوره و .. است.
وی افزود: شعار الکامپ امسال «همه باهم برای اقتصاد دیجیتال» است، از این رو مهمترین چیزی که الکامپ استارز روی آن تمرکز کرده بخش استانی است تا استان های مناطق محروم و پارکهای علم و فناوری حضور داشته باشند و استارتآپهای دور از مرکز نیز دیده شوند.
برهمند ادامه داد: نکته مهم دیگر این است که بازیگران مختلف را با استارتآپ ها آشنا کنیم تا رشد و توسعه پیدا کنند. در الکامپ استارز امسال بیش از نیمی از بخش های توسط بانوان انجام خواهد شد و حضور پررنگی خواهند داشت.
مدیر بخش الکامپ استارز گفت: الکامپ فرصت بسیار خوبی برای کسب و کارهای نو است تا به کمک رسانهها و بخش خصوصی بتوانند به جریان اصلی خود برگردند. الکامپ خانهای برای تمام فعالین حوزه تکنولوژی است و یک سرمایه ملی محسوب میشود.
برهمند گفت: آوردگاه سرمایه بخشی از الکامپ سال گذشته بود که با همکاری بخش خصوصی و صندوق نوآوری برگزار شد. سال گذشته حدود ۶۰ درصد افراد توانستند جلسات دوم را خارج نمایشگاه با سرمایه گذاران برگزار کنند که آمار بسیار خوبی است. رویکرد ما تاکنون این بوده است که از ظرفیت بخش خصوصی، صندوق نوآوری استفاده کنیم و تلاش میکنیم با حضور صنایع قدیمی و تثبیت شده سرمایه مورد نیاز کسب و کارهای نوپا را فراهم کنیم.
انتهای پیام/