صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۵۰ - ۱۶ خرداد ۱۳۹۵

تالیف کتاب مرجع در زمینه شیمی از سوی استاد دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود

تصنیف تألیفی عضو هیأت علمی دپارتمان شیمی دانشکده‌ علوم پایه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شاهرود با عنوان مروری جامع بر روش‌های نوین فرآوری، جداسازی و شناسایی روغن های اسانسی به چاپ رسید.
کد خبر : 90954

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، به گفته دکتر مجید محمدحسینی مؤلف اثر ذکرشده، این کتاب در محیط لاتک با صفحه ‌آرایی فوق­‌العاده نوشته‌شده و دارای بیش از 200 مرجع مرتبط با مقوله‌ اسانس است که بسیاری از آنها در یک دهه‌ اخیر در مراجع علمی گزارش شده ­اند.


وی در مورد انگیزه تألیف کتاب فوق می‌گوید: «فقدان یک اثر بهروز و جامع به زبان فارسی در زمینه‌ رویکردهای جدید در شیمی، فیتوشیمی و روش‌های استخراج اسانس‌ها و عصاره‌ها و راهکارهای جدید شناسایی آنها، ضرورت ارائه‌ چنین اثری را صدچندان کرده و با چاپ آن به‌طور همزمان بسیاری از سرفصل‌های رشته‌های فوق‌الذکر پوشش داده‌شده است«.


محمدحسینی با بیان اینکه دارا بودن واژه ­نامه‌ی فارسی به انگلیسی، انگلیسی به فارسی و نمایه از دیگر ویژگی‌های این کتاب است بیان می‌کند که:« این اثر تصنیفی، ماحصل بیش از 17 سال تجربه‌ی تخصصی من بوده و حاوی جدیدترین دستاوردهای علمی در زمینه‌ی شیمی روغن‌های اسانسی، روش‌های استحصال و شناسایی و اندازه ­گیری آنهاست، همچنین، در نگارش این اثر از جدیدترین مقالات و کتب علمی روز دنیا و منابع علمی استفاده‌شده است«.


این استاد گروه شیمی دانشگاه آزاد اسلامی شاهرود با تشکر از حوزه معاونت پژوهشی این دانشگاه به خاطر حمایت از اثرش در مورد خصوصیات کتاب خود نیز بیان می‌کند: «بر اساس اظهارنظر اصحاب فن و اساتید ممتاز دانشگاه‌های برتر کشور، استفاده از این کتاب به‌عنوان منبع درسی به همه محققان و دانشجویان مقاطع کارشناسی­‌ارشد و دکتری تخصصی رشته های شیمی و فن‌آوری اسانس، فیتوشیمی، شیمی آلی- ترکیبات طبیعی و شیمی تجزیه توصیه می‌شود به علاوه، صرف‌نظر از محتویات این کتاب، می‌توان از آن به‌عنوان یک راهنمای جامع در نگارش پایان­‌نامه‌­های تخصصی مقاطع کارشناسی، ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D.) استفاده کرد، چراکه یکی از مشکلات دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی نحوه‌ نگارش فصول مختلف و جمع‌بندی مطالب، ساماندهی مراجع و ... و همه این موارد در ایجاد این اثر دیده‌ شده است«.


این کتاب در قالب تصنیف، در شش فصل تنظیم‌شده و دارای 297 صفحه در قطع رحلی بوده که برای دانشگاه‌ها، مؤسسات و مراکز تحقیقاتی ده درصد تخفیف نیز در نظر گرفته‌شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر