پیچیدن عطر گلاب و گل در رادیو سلامت
به گزارش گروه فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، برنامه «از مزرعه تا سفره» که روزهای چهارشنبه ساعت ۱۳ و ۱۵ دقیقه به مدت ۳۰ دقیقه پخش میشود به موضوع ایمنی و سلامت تغذیه میپردازد.
فاطمه بی تقصیر، تهیه کننده برنامه «از مزرعه تا سفره» در این باره توضیح داد: این برنامه روزهای چهارشنبه هر هفته راس ساعت ۱۳:۱۵ به مدت ۳۰ دقیقه پخش میشود. این برنامه با محوریت ایمنی و سلامت تغذیه به بررسی محصولات کشاورزی، باغی، زراعی میپردازد.
وی ادامه داد: در این برنامه محصولات سالم به مصرف کنندگان از مزرعه تا سفره شناسایی و معرفی میشود. آشنایی مصرف کننده با محصولات کشاورزی و اهمیت تغذیهای آنها دغدغه برنامهسازان است. مجری کارشناس برنامه فیروزه آدابی است.
این برنامه روزچهارشنبه ۱۹ اردیبهشت به بهانه روز «گل محمدی و گلاب» ( بیستم اردیبهشت) به معرفی ایرج رستگار، تولید کننده خلاقی میپردازد که در حوزه تولید گل و گلاب تلاش کرده سبک جدیدی را ایجاد کند و به عنوان قهرمان تولید در این زمینه شناخته و برگزیده شود.
انتهای پیام/