صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
توسط یک شرکت دانش‌بنیان ارائه شد؛

برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند

یک شرکت دانش بنیان با استفاده از هوش مصنوعی توانسته است نرم افزاری طراحی و تولید کند که مدیران و معلمان بتوانند با برنامه‌ریزی دقیق و درست با کاربران خود در ارتباط باشند.
کد خبر : 908844

سید هامون مهدی زاده مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه هوش مصنوعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا پیرامون فعالیت این شرکت گفت: فعالیت ما در زمینه تولید نرم افزار اندروید، آی او اس، ویندوز، طراحی تحت وب و هوش مصنوعی است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در ادامه افزود: ما پلتفرمی تحت عنوان «آهیل» طراحی کردیم که کار آن برنامه ریزی از راه دور است و افراد با ثبت نام در نرم افزار و تشکیل گروه می‌توانند برای مجموعه برنامه ریزی کنند، که این برنامه ریزی می‌تواند تحصیلی، ورزشی و یا برناهه‌های روزمره ادارات باشد.  

وی در ادامه با اشاره به نحوه کارایی این پلتفرم افزود: برای مثال مدیر مدرسه می‌تواند با ثبت نام در این نرم افزار و اضافه کردن معلمان و دانش آموزان به این شبکه اجتماعی به صورت هوشمند دانش آموزان را مدیریت کند و معلمان می‌توانند در آن حضور و غیاب انجام دهند یا اگر  نمره‌ای داخل کلاس داده شود یا فعالیتی از دانش آموزان بخواهد، همه این فعالیت‌ها به صورت پیام به دانش آموزان و اولیا آنها ارسال شده و اطلاع رسانی می‌شود. چند رسانه‌ای بودن این نرم افزار از ویژگی‌های متمایز آن است که امکان پخش زنده نیز درآینده نزدیک به آن افزوده خواهد شد.

مهدی زاده در ادامه گفت: یکی از دلایل دانش بنیان بودن این نرم افزار این است که سرور آن مبتنی بر هوش مصنوعی است. مثلا فرض کنید دانش آموزی وارد نرم افزار می‌شود شروع به یادگیری می‌کند در این حالت هوش مصنوعی هم شروع به تحلیل می‌کند و در طول ۲۴ ساعت همراه دانش آموز است و در نهایت به آن پیشنهاد می‌دهد که چطور درس بخواند.

وی افزود: یکی از ویژگی خوب این نرم افزار این است که یکبار ویدئو می‌گیرند و برای تمام سال‌ها این ویدئو در پلتفرم موجود خواهد بود و فقط باید به‌روز رسانی شود. در حال حاضر این نرم افزار با دو هزار کاربر در مرحله تست است. همچنین در حال بررسی بیشتر آن هستیم تا مشکلات و باگ‌های آن را برطرف کنیم. 

مهدی زاده ادامه داد: در آینده نه چندان دور دانشگاه آزاد استان گیلان از این نرم افزار برای آموزش دانشجویان استفاده می‌کند. گفتنی است این مجموعه به عنوان یک شرکت فعال در زمینه تولید و طراحی نرم افزار جذب و آموزش برنامه نویسی فعالیت دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر