بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانشبنیانهای شهرک صنعتی هشتگرد
به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدصادق خیاطیان به همراه جمعی از مدیران صندوق نوآوری و شکوفایی، صبح امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ ضمن نشست با اعضای هیئت مدیره شهرک صنعتی هشتگرد، از شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک بازدید کرد.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، در گفتگو با مدیران عامل و مسئولان این شرکتهای دانشبنیان، دستورات لازم جهت رسیدگی به مشکلات و پیگیری درخواستهای این شرکتها را صادر کرد.
شهرک صنعتی هشتگرد با وسعتی بالغ بر ۲۵۰ هکتار، در فاصله ۹۰ کیلومتری پایتخت قرار دارد.
دکتر محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی صبح امروز از ۵ شرکت دانشبنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد بازدید و از نزدیک در جریان توانمندیها و دستاوردهای این شرکتها قرار گرفت.
خیاطیان با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکتهای دانشبنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکتهای مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانشبنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابلتوجهی دارند. به عنوان مثال، شرکتهای دانشبنیان این شهرک در راهاندازی تصفیهخانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشتهاند.
وی تصریح کرد: شرکت دانشبنیان الکترونیک افزار آزما که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت میکند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینهسازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.
رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانشبنیان همراه پوشش نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سالهای ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزشافزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.
خیاطیان در پایان تأکید کرد: شرکتهای دانشبنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغالزایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا میکنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامههای متعددی را برای تبدیل شرکتهای نوپا به شرکتهای نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.
انتهای پیام/