صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۱۹ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳

کشفیا: در والیبال نشسته بیشتر از آقایان به بانوان توجه کردیم/ دلایل ناکامی در انتخابی المپیک شناسایی می‌شود

رئیس انجمن والیبال نشسته گفت: از نظر سازماندهی و تشکیلاتی به تیم والیبال نشسته بانوان بیشتر از مردان توجه شده است.
کد خبر : 907141

علی کشفیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ناکامی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در کسب سهمیه پارالمپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: پیش از شروع رقابت‌ها تخمین می‌زدیم رقابت تنگاتنگی با حریفان داشته باشیم. به خصوص اینکه در رقابت‌های انتخابی المپیک، سطح بازی‌ها سخت‌تر از قبل می‌شود. بین ۵۰ تا ۶۰ درصد احتمال می‌دادیم که بتوانیم سهمیه المپیک را با توجه به تیم‌های حاضر کسب کنیم. تیم ما هم در شرایطی که انتظار داشتیم برابر حریفان ظاهر شد. همان تصور فنی که توقع آن وجود داشت در مسابقات ارائه کردیم.

رئیس انجمن والیبال نشسته افزود: این را می‌دانستیم که برای آینده باید تلاش‌مان را بیشتر کنیم. آخرین مرحله از مسابقات گزینشی را در چین پشت سر گذاشتیم و ملی‌پوشان تمام توان خود را برای ارائه بهترین نمایش ارائه کردند. در رده آقایان و بانوان هشت تیم مرحله نهایی در پارالمپیک پاریس انتخاب شده‌اند. از نظر آمادگی جسمانی تیم ملی والیبال نشسته بانوان در شرایط مطلوب بود ولی از لحاظ فنی نتوانستیم در سطحی بازی کنیم که مورد انتظار بود. باید نقاط ضعف و قوت تیم ملی شناسایی شود و بتوانیم با کار بیشتر ضعف‌ها را برطرف و قوت‌ها را حفظ کنیم. باید برنامه‌ریزی اساسی کنیم تا بتوانیم سطح کیفی خود را بالاتر ببریم و راه‌ها و روش‌هایی که ما را به این مقصود می‌رساند اجرایی کنیم. این از دسترس خارج نیست و باید هزینه کرد تا برنامه‌ها به شکل مطلوب عملی شود.

کشفیا در خصوص اینکه عنوان شده بود توجه به تیم آقایان از بانوان بیشتر بوده در حالی که تیم مردان همواره قهرمان جهان است و تیم خانم‌ها نتوانست سهمیه پارالمپیک بگیرد، تصریح کرد: اصلاً چنین موضوعی را قبول ندارم. مسابقات قهرمانی آسیا و پاراآسیایی بوده که هر دو تیم شرکت کردند. اردو‌های مشترک برگزار شده و به یک اندازه اردو رفته‌اند، هیچ فرقی بین تیم آقایان و بانوان نگذاشته‌ایم. فدراسیون جانبازان و توان یابان و کمیته ملی پارالمپیک هم آن چیزی که مصوب شده در مورد هر دو تیم اجرا کردند. رشته با رشته فرق می‌کند، توانایی‌ها و آمادگی‌ها متفاوت است. اتفاقاً از نظر سازماندهی و تشکیلاتی به خانم‌ها بیشتر از مردان توجه شده است. چون آقایان در قله هستند به خانم‌ها بیشتر توجه شده تا بتوانند در شرایط بهتری قرار بگیرند.  

انتهای پیام/

ارسال نظر