صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دستاورد هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران؛

ربات جابجایی اجسام سنگین وارد صنایع می‌شود

شایان ماموریانی اصفهانی، سرپرست لیگ (ادمیرا) at work هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران گفت: ربات جابه‌جایی اجسام سنگین در صنایع پزشکی، نظامی و خودروسازی وارد می‌شود.
کد خبر : 906748

شایان ماموریانی اصفهانی، سرپرست لیگ (ادمیرا) at work هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: از طرف دانشگاه آزاد واحد اصفهان در مسابقات شرکت می‌کنیم، دستاورد گروه ما ربات at work بوده که شامل یک بازوی ۶ درجه آزادی و ساختار حرکتی است و می‌تواند تا وزن ۲۲۰ کیلوگرم را حمل کند.

وی افزود: این ربات، داخل صنعت و کارگاه‌های صنعتی کاربرد‌های مهمی دارد، به خصوص زمانی که انسانی نمی‌تواند در محیط حضور داشته باشد و این هوش مصنوعی باید پروژه صنعتی خود را به ثمر برساند.

ماموریانی اصفهانی تصریح کرد: این بازو دقیقا مانند دست انسان کار می‌کند و تا ۱۳ کیلوگرم را می‌تواند بلند کند و پردازش تصویر و پردازش محیط را انجام می‌دهد و به عبارتی ربات همه فن حریف است.

سرپرست لیگ at work هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران ادامه داد: این ربات داخل صنایع نظامی، پزشکی و به خصوص خودروسازی کاربرد دارد؛ چرا که بازو‌های صنعتی وزن زیادی را می‌توانند تحمل کند و در مکان‌هایی که نیازمند جرثقیل یا اپراتور برای بلند کردن اجسام سنگین به کمک انسان است، این ربات به آسانی با نیروی خود قطعات را در مکان‌های هدفمند و از قبل مشخص شده جا به جا خواهد کرد.

ماموریانی اصفهانی گفت: این ربات مشکل بازو و انرژی ندارد، بلکه می‌تواند ۲۴ ساعته با اتصال به برق مرکزی کار کند، همچنین خستگی پذیر نیست و به هزینه زیادی هک احتیاج ندارد.

وی تاکید کرد: این ربات آینده اتوماسیون صنعتی است و به هوش مصنوعی متصل می‌شود و می‌تواند هر وظیفه‌ای را انجام دهد.

تشخیص رنگ به کمک ربات هوش مصنوعی بازوی صنعت 

در ادامه، مهیار نوروزی مسئول برقی ربات گفت: برق‌های این دستگاه به کمک مدار‌ها و دوربین‌های برنامه نویسی شده به تشخیص رنگ اقدام می‌کنند و با استفاده از سنسور‌های محیط داخل محیط حرکت کرده و رنگ‌ها را به کمک اجسام داخل محیط طبق رنگی که دارند جداسازی خواهند کرد و داخل دسته بندی‌های خود قرار می‌دهند.

انتهای پیام/

ارسال نظر