صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
دستاورد هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران؛

ربات امدادگر به کمک مصدومان زیرآوار می‌آید

مربی و سرپرست لیگ های دانش آموزی هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران گفت. ربات امدادگر را ساختیم که شبیه سازی شده از ربات امدادگر واقعی است و در فضای باز حرکت کرده و از موانع و آوار عبور می کند و با شناسایی مصدومان، امدادرسانی انجام می دهد.
کد خبر : 906621

محمد رفیعی، مربی و سرپرست لیگ های دانش آموزی هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در سال گذشته بیشترین عنوان مقام قهرمانی در مسابقات کشوری کسب کنیم، همچنین در دو سال گذشته تنها تیم از ایران بودیم که در بخش اصلی مسابقات ربوکاپ جهانی کسب افتخار کنیم و در فرانسه رتبه سوم جهانی، در دو سال قبل افتخار جهانی در تایلند را به دست آوردیم و در مسابقات قهرمانی ایران مقامات زیادی هم کسب کرده ایم.

وی افزود: ربات امدادگر را ساختیم که شبیه سازی شده از ربات امدادگر واقعی است و در فضای باز حرکت کرده و از موانع و آوار عبور می کند و با شناسایی مصدومان، امدادرسانی انجام می دهد.

رفیعی تصریح کرد: از حدود ۱۷ سال گذشته در مسیر ساخت ربات فعالیت داشته ام و نزدیک ۴ سال است که به دانش آموزان در این عرصه در ساعات بسیار طولانی آموزش می دهم و کاملا هم به کار مسلط هستند.

مربی و سرپرست لیگ های دانش آموزی هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران گفت: برای ساخت ربات امدادگر در سال جاری اسپانسر داشتیم که دکتر عطاریان بسیار ما را کمک مالی کردند، اما اگر رباتی قصد شرکت در مسابقات و کسب رتبه های جهانی را داشته باشد، حداقل نیازمند حدود ۷۰ تا ۸۰ میلیون تومان احتیاج دارد، در همین مسابقات تیم هایی هم حضور دارند که به صورت شخصی ۲۰۰تا ۳۰۰ میلیون تومان هزینه کرده اند.

رفیعی بیان کرد: از دانشگاه آزاد اسلامی درخواست داریم که از تیم ما به عنوان تیم قهرمان جهانی حمایت مالی بیشتری داشته و مشوق باشند.

به گزارش آنا، هجدهمین دوره مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد ایران با محور باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری واحد علوم و تحقیقات و کمیته ملی ربوکاپ ایران از چهارشنبه ۲۹ فروردین آغاز می‌شود و تا ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت. 

براساس این گزارش از مهم‌ترین اهداف این مسابقه آشنایی دانشجویان و دانش‌آموزان با مباحث تئوری و عملی هوش مصنوعی و علم رباتیک و تجاری‌سازی ربات‌های ساخته شده از سوی تیم‌هاست.

این دوره از مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران با شعار «یادگیری، آینده درخشان» در دو بخش دانشجویی و دانش‌آموزی به میزبانی واحد علوم و تحقیقات برگزار می‌شود. دبیرخانه هجدهمین دوره مسابقات بین المللی ربوکاپ آزاد ایران در قالب کمیته‌های علمی و فنی، اجرایی و پشتیبانی، تبلیغات و اطلاع‌رسانی، فعالیت می‌کند.

بیش از ۴۰۰ تیم از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی و خارج از این دانشگاه جهت حضور در این رویداد ملی و بین‌المللی اعلام آمادگی کرده و در ۱۳ لیگ تخصصی با یکدیگر رقابت خواهند کرد.

شرکت کنندگان در هجدهمین دوره مسابقات ملی ربوکاپ آزاد ایران در لیگ‌های فوتبالیست دانش‌آموزی، امدادگر دانش‌آموزی لاین، امدادگر دانش‌آموزی ماز، نمایش ربات‌های دانش‌آموزی، ساخت و طراحی، دمو دانش‌آموزی، دمو دانشجویی، شبیه‌سازی فوتبالیست دو بعدی، شبیه‌ساز امدادگر دانش‌آموزی، شبیه‌ساز فوتبالیست دانش‌آموزی، سرویس‌رسان در کار، خودرو خودران و پرنده به رقابت می‌پردازند.
براساس این گزارش، در این مسابقه دو تیم از واحد علوم و تحقیقات در لیگ‌های سرویس رسان در کار و شبیه‌ساز فوتبالیست دو بعدی حضور دارند.

انتهای پیام/

ارسال نظر