صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عبدالحمید قدیریان در گفت‌وگو با آنا:

هنر هنرمند باید در خدمت بشریت باشد/ نمایش ۴ تابلو درباره فجایع غزه در ونیز

عبدالحسین قدیریان هنرمند برجسته تجسمی کشور گفت: اگر نتوانیم نگاه‌های جدید نسبت به آینده را در هنر پیاده کنیم، از بیرون به ما خط می‌دهند و چیز‌هایی به ما دیکته می‌شود که جزء فرهنگ و آینده ما نیست و این اتفاقی خطرناک است!
کد خبر : 906300

عبدالحسین قدیریان هنرمند برجسته تجسمی کشور در عرصه نقاشی که قرار است امسال در شصتمین دوسالانه هنر ونیز شرکت داشته باشد در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا گفت: به نظر می‌رسد که در مسئله غزه قدری نگاه‌ها مشکل دارد، تئوری پردازی‌هایمان دقیق نیست یا دیکته شده از سوی غرب است و با فضای پیش روی دنیا هماهنگ نشده است!

وی افزود: اگر به درستی نگاه کنیم به نظر می‌رسد می‌توانیم جنایات‌های رژیم صهیونیستی در غزه را ببینیم وگرنه از جهان عقب افتاده‌ایم.

قدیریان در ارتباط با این موضوع که پاویون ایران در دوسالانه هنر ونیز قرار است به آثار مرتبط با غزه بپردازد، گفت: همه هنر‌ها براساس تفکر شکل می‌گیرد، اینطور نمی‌شود که شما هنری تولید کنید بدون اینکه تفکری پشت آن باشد، ما باید فکرمان را در عرصه هنری ارتقا دهیم و بدانیم که هر چیزی ابتدا در هنر اتفاق می‌افتد و این تحول را ابتدا باید در این عرصه داشته باشیم.

هنرمند برجسته تجسمی کشور یادآور شد: جمهوری اسلامی ایران در این چهل سال نشان داد که در این زمینه ضعف دارد، یعنی بستر‌های فکری را در خیلی زمینه‌ها نتوانسته پوشش دهد، معتقدم این ضعف به این دلیل رخ داد که ما چهل سال در عرصه اهل تفکر در جا زدیم و وارد میادین نشدیم، درحالی که در این میدان‌ها هنرمندان می‌توانند ورود کنند، هر چند که همه دوست داشتیم اهل علم وارد این میادین شوند، اما هنرمند هم جای خود را دارد.

وی توضیح داد: اگر نتوانیم نگاه‌های جدید نسبت به آینده را تبیین کنیم، از بیرون به ما خط می‌دهد و چیز‌هایی به ما دیکته می‌شود که جزو فرهنگ و آینده ما نیست و این اتفاقی خطرناک است!

قدیریان اظهار کرد: بنده در دوسالانه ونیز حضور خواهم داشت، یکی از آثارم هم روی دیوار خواهد بود که البته قبل از نمایشگاه آن را به خاطر دغدغه‌های شخصی خودم آماده کردم، چهار تابلو درباره غزه و فجایع آن کار کردم و علتش هم آرامش خودم بود؛ چراکه نمی‌توانستم نسبت به این موضوع بی تفاوت باشم، این تابلو هم برای همان دوره است و دوستان و مسئولان نمایشگاه تشخیص دادند که قابلیت عرضه در نمایشگاه را دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر