صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
برای فرود انسان در ماه؛

مأموریت اوریون در محیط خلأ شبیه‌سازی می‌شود

آزمایش کپسول اوریون برای مأموریت آرتمیس ناسا قبل از آغاز این پروژه عملیاتی می‌شود.
کد خبر : 905981

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، آزمایش کپسول اوریون برای مأموریت آرتمیس ناسا قبل از آغاز این پروژه عملیاتی می‌شود.

چهار فضانورد مأموریت آرتمیس ۲ به نام‌های کریستینا کخ، رید وایزمن، ویکتور گلاور و جرمی هانسن فضانورد آژانس فضایی کانادا قرار است در دومین مأموریت کاوش قمر زمین شرکت کنند.

کپسول اوریون در حال حاضر در یک اتاقک مرتفع قرار دارد و بنا است که نحوه عملکرد آن در فضا آزمایش شود که یک آزمایش حیاتی قبل از آغاز مأموریت فضانوردان به شمار می‌رود.

ناسا ماه مارس گذشته رسما اعلام کرد که مأموریت آرتمیس ۲ قرار است در نوامبر سال آینده به آسمان برود و یک ماه بعد را به‌عنوان تاریخی که خدمه چهار نفره آن را برای سفر با فضاپیمای اوریون که سوار بر موشک سیستم پرتاب فضایی (SLS) ناسا پرتاب خواهد شد، معرفی کرد، اما ناسا تاریخ این مأموریت را جلوتر انداخته و تصمیم دارد زودتر از موعد اعلام شده آن را عملیاتی کند. به همین منظور مهندسان ناسا تصمیم دارند از آمادگی این کپسول برای اجرای یکی از مهم‌ترین مأموریت‌های سازمان هوانوردی و فضای ایالات متحده اطمینان حاصل کنند.

مقامات ناسا در بیانیه‌ای نوشتند که آزمایش در یک اتاقک خلأ در مرکز فضایی کندی ناسا از چهارشنبه (۱۰ آوریل) برای ارزیابی کپسول اوریون از نظر تداخل الکترومغناطیسی و سازگاری الکترومغناطیسی آغاز شده و هدف این است که اطمینان حاصل شود که اوریون می‌تواند در میان این میدان‌ها به درستی عمل کند.

اوریون جدیدترین کپسول فضاپیمای سازمان فضایی ناسا برای حمل انسان به فضا و اکتشافات دوردست از جمله سیاره مریخ است و هم‌اکنون در اتاقک غربی که برای آزمایش کپسول در یک محیط خلأ که ارتفاع تا ۲۵۰ هزار فوت (۷۶.۲ کیلومتر) را شبیه‌سازی می‌کند، قرار گرفته است.

تکنسین‌هاس ناسا کپسول اوریون را ده روز پیش با استفاده از یک جرثقیل ۳۰ تنی که به‌تازگی به ساختمان مذکور اضافه شده به اتاقک غربی منتقل کردند.

انتهای پیام/

ارسال نظر