صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۷ - ۲۶ فروردين ۱۴۰۳
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی:

وحدت و همدلی سلایق مختلف عامل اقتدار ملت ایران است

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی گفت: وحدت و همدلی بین آحاد مردم با هر گرایش، قومیت و سلیقه‌ای حول محور اسلام، باعث پیروزی انقلاب اسلامی شد و این عامل در ادامه مسیر انقلاب هم همواره موجب اقتدار ملت ایران بوده است.
کد خبر : 905753

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی درخصوص بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خطبه نماز عید سعید فطر که فرمودند «توفیق ملت در وحدت کلمه است»؛ چه عواملی موجب تقویت وحدت و انسجام ملی می‌شود، اظهار کرد: حضرت امام خمینی (ره) از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی بر وحدت کلمه تاکید داشتند بنابراین وحدت کلمه و همدلی بین آحاد مردم با هر گرایش، قومیت و سلیقه‌ای حول محور اسلام باعث پیروزی ملت ایران و انقلاب اسلامی شد و امروز هم در ادامه مسیر انقلاب وحدت همچنان عامل موفقیت است.

وی افزود: وحدت کلمه باعث شد انقلاب اسلامی به پیروزی برسد بنابراین در ادامه حرکت انقلاب و نظام جمهوری اسلامی این موضوع بسیار حائز اهمیت است و باید روز به روز همه ما نسبت به وحدت کلمه تاکید کنیم.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: وحدت کلمه به معنای این نیست که همه یکسان فکر کنند که این هیچ زمانی اتفاق نمی‌افتد. افکار و سلیقه‌های متفاوتی در جامعه وجود دارد، اما مهم این است که همه حول یک محور وحدت داشته باشند.

معتمدی همچنین گفت: خداوند در قرآن کریم می‌فرماید که به ریسمان الهی چنگ بزنید و تفرقه بین شما نباشد این به معنای این است که ما در استراتژی‌ها و مسایل اصلی که حفظ نظام جمهوری اسلامی و تقویت نظام است باید وحدت نظر داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اختلاف نظر‌هایی که وجود دارد ارزنده است و می‌تواند به رشد جامعه کمک کند، یادآور شد:، اما آنجایی که اختلاف نظر‌ها باعث دودستگی، تفرقه، انشقاق و فاصله گرفتن جناح‌های سیاسی و قومیت‌ها از یکدیگر شود، آسیب زا است بنابراین باید از این اختلاف نظر‌های تفرقه افکن مواظبت کنیم و آنها را در جهت سازنده پیش ببریم.

رئیس دانشگاه علامه طباطبائی ادامه داد: اگر برخی بخواهند به بهانه وجود قومیت‌های مختلف در کشور و گرایش‌های سیاسی بین افراد اختلاف ایجاد کنند به وحدت هم آسیب می‌زنند بنابراین توصیه رهبر معظم انقلاب و تاکید ایشان بر وحدت کلمه ناظر بر همین اتحاد همدلی است که بین مردم ایران وجود دارد.

معتمدی در پاسخ به سوالی درخصوص جنایات رژیم اسرائیل در غزه و انتظارات از مجامع بین‌المللی و کشور‌های اسلامی تاکید کرد: اولین انتظاری که وجود دارد این است که در مجامع بین‌المللی به غزه توجه ویژه شود و نسبت به آن تصمیم گیری و اتخاذ نظر کنند.

وی اظهار کرد: حداقل انتظار از کشور‌های اسلامی این است که روابط دیپلماتیک خود را در سطح بین‌المللی و بین‌الدولی به گونه‌ای تنظیم کنند که رژیم اسرائیل فکر نکند هرگونه که بخواهد می‌تواند علیه ملت مظلوم فلسطین جنایت کند و هیچ کس هم از این ملت مظلوم حمایت نکند بنابراین در وهله اول همین یک اراده و یک نظر مبنی بر این که موضع خود را با صراحت اعلام کنند و از این که برخی منافع جزیی آنها تحت تاثیر بگیرد، نسبت به آن حساسیت داشته باشند.

تاکید بر اتحاد توصیه پایانی رهبر معظم انقلاب در خطبه‌های نماز عید سعید فطر بود. ایشان گفتند: همه مردم، جوانان، فعالان سیاسی – اجتماعی و فعالان رسانه‌ای بدانند که توفیق ملت در توحید کلمه است البته اختلاف نظر سیاسی و غیر سیاسی اشکالی ندارد، اما درگیری و یقه‌گیری و ایجاد دودستگی‌های جعلی، به زیان دین و دنیای ملت و تضعیف کننده کشور است.

ایشان با محکومیت شدید حمایت‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی دولت‌های غربی به‌خصوص آمریکا و انگلیس از جانیان صهیونیست گفتند: این دولت‌ها در حادثه غزه، ذات شریر تمدن غرب را به دنیا نشان دادند البته ما و منتقدان تمدن غربی قبلاً بار‌ها گفته بودیم که ذات این تمدن خصومت و عناد با فضائل و ارزش‌های معنوی و بشری است و عملکرد دولت‌های حامی رژیم جعلی صهیونیستی، در شش ماه حوادث غزه این واقعیت را برملا کرد.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به فریاد‌های دفاع از حقوق بشر مدعیان غربی سوال کردند: مگر سی و چند هزار شهید بی‌گناه و بی‌پناه غزه بشر نیستند پس چرا از غربی‌ها صدایی شنیده نمی‌شود؟

رهبر انقلاب با اشاره به حمله رژیم ددمنش به کنسولگری ایران در دمشق تاکید کردند: در عرف جهانی حمله به کنسولگری و سفارت هر کشور، حمله به خاک آن کشور محسوب می‌شود و رژیم سرتا پا خباثت صهیونیستی باید برای این جنایت تنبیه شود و خواهد شد.

ایشان ملت ایران را داغدار شهیدان حمله رژیم صهیونیستی، شهیدان زاهدی و رحیمی وهمراهانشان، خواندند و افزودند: البته این عزیزان سال‌ها با مجاهدت در پی شهادت بودند و خداوند اجر زحمات آنها را داد و کامیاب‌شان کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر