صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۴۵ - ۲۲ فروردين ۱۴۰۳

پشت پرده اتفاق جنجالی در آنتن زنده؛ علیرضا دبیر قبلاً چه شرطی را مطرح کرده بود؟

علیرضا دبیر پیش از آنکه در برنامه زنده تلویزیونی که به جنجال کشیده شد، حاضر شود یک شرط تعیین کرده بود و وقتی قول داده شد که این شرط اجرا می‌شود، او دعوت برنامه را قبول کرد.
کد خبر : 905166

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در روز‌هایی که کشتی خود را برای شرکت در مسابقات قهرمانی آسیا و از آن مهم‌تر کسب سهمیه المپیک آماده می‌کرد، علیرضا دبیر به یک برنامه تلویزیونی رفت، برنامه‌ای که جنجالی شد و دبیر قصد ترکش را داشت، اما درنهایت ماند و روی آنتن زنده، صحبت‌هایی بین او و مجری درگرفت که همچنان در فضای مجازی بازنشر می‌شود.

اما در پشت صحنه چه اتفاقاتی افتاده بود که وقتی دبیر از حرف مجری ناراحت شد، اسم آقای خسروی نامی را مطرح کرده و او را گواه گرفت. مدت‌ها بود که این برنامه خواستار حضور علیرضا دبیر در پخش زنده برای پاسخگویی به سوالات شده بود، اما رئیس فدراسیون کشتی به دلیل آنچه که باور داشت این گروه در برنامه تلویزیونی دیگری همیشه علیه او و کشتی صحبت کرده‌اند، درخواست‌شان را قبول نمی‌کرد.

ظاهرا مسئولان شبکه به او قول داده بودند که چنین اتفاقی نمی‌افتد و تاکید دبیر هم روی این بود که به او در برنامه «تیکه» نیندازند، درحالی که در برنامه دیگر، به باور رئیس فدراسیون کشتی، چهار سال حرف‌های غیرواقع علیه او مطرح شده و عده‌ای با این حرف‌ها دنبال دیده شدن یا همان «وایرال» شدنی که او مجری برنامه را روی آنتن زنده به آن متهم کرد؛ هستند.

او حتی عنوان کرده بود که این مجری به دنبال «عادل فردوسی‌پور» شدن است، اما نمی‌تواند شبیه به او باشد. زمانی که به نماز مستحبی علیرضا دبیر در جلسه با وزیر اشاره شد، دبیر این را «تیکه» انداختن تلقی کرد و هرچه مجری تلاش کرد که حرف خود را پس گرفته و عذرخواهی کند، او گفت «ما با هم صحبت کرده بودیم.» 

به او قول داده شده بود که مصاحبه صرفاً فنی بوده و در آن تیکه و کنایه نباشد. دبیر قصد ترک برنامه را داشت و همان لحظه که تهیه کننده برنامه را صدا کرد، تاأکید داشت که روی حرف و قولی که از قبل به او داده شده و شرط حضورش در برنامه بوده، عمل نشده است.

پیش از این دعوت از حسن رنگرز سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی هم ظاهراً اتفاق مشابهی را رقم زده بود و تکرار آن در مصاحبه علیرضا دبیر در نهایت به این منجر شد؛ هرچند که مجری برنامه چندین بار از دبیر روی آنتن زنده عذرخواهی کرد، اما فدراسیون و عواملش تصمیم گرفتند که دیگر هیچ کسی در این برنامه حاضر نشود.

این روایتی بود از آنچه که در آن برنامه اتفاق افتاد؛ اما مهم‌تر از آن، وضعیت امروزِ کشتی است. کشتی همچنان پرامیدترین ورزش ایران در بازی‌های المپیک است و بی‌اغراق و با در نظر گرفتن همه فاکتور‌های مدیریتی، دبیر بی‌شک موفق‌ترین مدیر ورزشی اکنونِ ایران است که تلاش کرده کشتی را در این چند سال بالا کشیده و همیشه به دنبال احیای برند ورزش ملی ایران در کشور بوده است.

در کنار اشتباهاتی که در این چند سال داشت و البته همیشه هم سوژه جذابی برای فضای مجازی بوده و دشمنان زیادی هم پیدا کرده، او بی‌وقفه و بیست و چهار ساعتی مشغول کار است. کشتی قطعا یکی از رشته‌های ورزشی است که با توجه به اهمیت رده‌های پایه‌اش در کنار بزرگسالان و داشتن دو رشته آزاد و فرنگی، در طول سال اعزام‌ها و اردو‌های بسیار زیادی دارد و برای شرکت در مسابقات هم باید هزینه دلاری نسبتاً سنگینی را پرداخت کند، اما حتی یک بار هم از این بابت در فدراسیون دبیر دچار مشکل نشده، هرچند که دبیر برای بودجه کشتی با خیلی‌ها هم درافتاده است که طبیعتا این از منظر ورزش ملی ایران، یک اتفاق بزرگ بوده است.

ساخت و سازی که در کشتیِ دوره ریاست علیرضا دبیر اتفاق افتاد و هر روز و همچنان هم در حال پیشروی است، چیز‌هایی نیست که به سادگی بتوان بر آن چشم بست. دبیر به باور اهالی کشتی و آنهایی که اکنون در تیم‌های ملی، به عنوان کشتی‌گیر، مربی و عوامل دیگر همکاری دارند، می‌تواند بهترین و یا یکی از بهترین مدیران فدراسیون در تاریخش باشد، اما در کنار آن «ادبیات» خاص خود را داشته و «اعتقاداتی» که برخی به خاطر آن علیه‌اش موضع‌گیری می‌کنند.

در این مقطع که عملکرد و تلاش دبیر در کشتی، به چشم دوست و دشمن آمده و البته، چون سوژه جذابی هم برای فضای مجازی و «فحش دادن»! تبدیل شده که بار‌ها هم قهرمان المپیک ۲۰۰۰ سیدنی با آن روحیه عجیبش عنوان کرده این فحش‌ها را ذخیره آخرتش می‌داند!؛ عده‌ای به دنبال این هستند که از هر راه و مسیری دبیر را بزنند که این به نظر بی‌انصافی محض است.

کشتی، خود را برای المپیک آماده می‌کند، فدراسیونِ دبیر در هیچ امری برای ورزش ملی ایران کوتاهی نکرده که هیچ، بیش از آن چیزی که تصور می‌شد پول و امکانات و رفاه را به رشته‌ای آورده که در فدراسیونِ قبلی قرار بود به دلیل مشکلات مالی در مسابقات جهانی بزرگسالان و سپس امید‌ها شرکت نکند و یا اینکه با تیم کامل اعزام نشود!

حالا سال‌هاست حرفی مبنی بر مشکلات مالی زده نمی‌شود و اوضاع کشتی‌گیران با پول‌هایی که از طریق فدراسیون سمت کشتی آمده، کاملا خوب شده و مشکلات معیشتی‌شان در سطح ملی و کشتی‌گیران درجه یک و دو، با پیگیری‌های مربوط به بحث استخدامی‌شان حل شده است. کشتی همچنان امید اول ورزش ایران در پاریس است، انصاف نیست اینقدر فدراسیونی که دارد کارش را خوب انجام می‌دهد، مورد هجوم قرار گیرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر