صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

ایتالیا مجرمان هوش مصنوعی را نقره داغ می‌کند

ایتالیا برای جرائم مرتبط با هوش مصنوعی مجازات‌های سخت‌تری را در نظر گرفته است.
کد خبر : 905113

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، براساس پیش‌نویس لایحه قانونی جدید، دولت ایتالیا در حال بررسی مجازات‌های سخت‌تر برای جرائمی است که از ابزار‌های هوش مصنوعی (AI) برای تقلب در بازار و پولشویی استفاده می‌کند.

پیش نویس لایحه ۲۵ ماده‌ای اصول کلی «در مورد تحقیق، آزمایش، توسعه، پذیرش و کاربرد» هوش مصنوعی در ایتالیا برای مقابله با تأثیر بر حقوق اساسی و ریسک‌های اقتصادی و اجتماعی مرتبط را تعیین می‌کند.

این سند که محتوای آن همچنان در معرض تغییر است، استفاده از چنین ابزار‌هایی را در بخش سلامت و قوه قضاییه با تمرکز بر تأثیر آن بر شرایط شغلی پیش بینی کرده است. همچنین زمینه را برای استراتژی هوش مصنوعی ملی فراهم می‌کند.

این پیش نویس جریمه‌های تقلب در بازار از طریق ابزار‌های هوش مصنوعی را تشدید می‌کند و تصریح می‌کند که استفاده از هوش مصنوعی برای پولشویی یک عنصر تشدید کننده است.

همچنین جریمه‌هایی را برای نقض کپی رایت از طریق هوش مصنوعی و مجازات حبس تا سه سال برای کسانی که از چنین ابزار‌هایی برای جایگزینی افراد دیگر استفاده می‌کنند و به طور بالقوه دیپ‌فیک‌های مضر را هدف قرار می‌دهند، تعیین می‌کند.

ایتالیا در حال حاضر ریاست دوره‌ای گروه هفت (G۷) دموکراسی‌های اصلی را در اختیار دارد. نخست وزیر جورجیا ملونی گفته است که هوش مصنوعی یکی از موضوعات کلیدی ریاست جمهوری ۲۰۲۴ خواهد بود که در نشست رهبران در اواسط ژوئن به اوج خود می‌رسد.

هوش مصنوعی همچنین به موضوعی حیاتی در اتحادیه اروپا تبدیل شده است. این بلوک در حال نزدیک‌تر شدن به پذیرش نخستین قوانین جهان در مورد چنین ابزار‌هایی است که باید با تعهدات شفافیت خاص و قوانین حق چاپ اتحادیه اروپا مطابقت داشته باشند.

در ماه مارس، ملونی گفت که قصد دارد یک صندوق سرمایه گذاری برای ترویج پروژه‌های هوش مصنوعی با سرمایه اولیه ۱ میلیارد یورو (۱.۱ میلیارد دلار) راه اندازی کند. این صندوق می‌تواند ۲ میلیارد یورو دیگر از بخش خصوصی جذب کند.

دو منبع دولتی گفتند انتظار می‌رود کابینه ایتالیا تا پایان ماه آوریل به این لایحه چراغ سبز نشان دهد. سپس این پیشنهاد برای هر گونه بازنگری بیشتر و تصویب نهایی قبل از اجرایی شدن از طریق پارلمان مطرح خواهد شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر