استفاده از مایسلیوم زنده و فعال قارچ خوراکی ثبت اختراع شد
به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، استفاده از مایسلیوم در حال رشد قارچ خوراکی در یک میان وعده سودمند، موضوع ثبت اختراعی است که برای اولین بار در جهان توسط سارا سعادتمند عضو هیئت علمی واحد علوم و تحقیقات با همکاری سهیلا عبداله فرد دانشجوی دکتری این واحد انجام شده است.
سعادتمند در رابطه با این اختراع گفت: با توجه به گسترش روز افزون جمعیت جهانی، کمبود پروتئین و منابع غذایی یکی از مشکلات اصلی جوامع بشری است. از اینرو قارچها به دلیل دارا بودن ارزش غذایی شامل ویتامینها، اسیدهای آمینه ضروری، اسیدهای چرب ضروری و املاح معدنی گزینه مناسبی برای کمک به تأمین مواد غذایی هستند. همچنین بعضی از قارچها دارای خواص دارویی نیز هستند.
وی افزود: تولید قارچها نیز نیاز به امکانات لازم و مصرف زیاد منابع طبیعی از جمله آب دارد. از طرفی همه قارچها در محیط مصنوعی قابل کشت نیست. مایسلیوم قارچ (mycelium) در واقع همان ریسه قارچ است. به همین دلیل استفاده از مایسلیوم قارچ خوراکی در یک میان وعده غذایی به جای قارچ کامل، به خصوص بکارگیری مایسلیوم در حال رشد به جای پودر مایسلیوم، موضوع کاملاً جدید و نوآورانه در جهان است که در این ثبت اختراع مطرح شده است.
انتهای پیام/