صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

تأخیر دوباره در پرتاب موشک هندی

استارت‌آپ فضایی هند پرتاب نخستین موشک شرکت خود را دوباره به تاخیر انداخت.
کد خبر : 904590

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اکونومیک‌تایمز، استارت آپ فضایی هند پرتاب نخستین موشک شرکت خود را که قرار بود روز گذشته انجام شود دوباره به تاخیر انداخت. افراد حاضر در سایت پرتاب با اشاره به مشکلات فنی توضیح دادند، اگنیکول (Agnikul)، استارت‌آپ هوافضای هند در حین انجام بررسی‌های پیش از راه‌اندازی موشک، پرواز آن را به تعویق انداخت. 

این شرکت سازنده موشک عملیات پرتاب خود را ماه گذشته نیز بدون ارائه هیچ دلیل روشنی به تعویق انداخت.

در حالی که نارندرا مودی، نخست‌وزیر هند برای خصوصی‌سازی و تجاری‌سازی بخش فضایی فشار می‌آورد، آگنیکول به دنبال انجام دومین پرتاب موشک خصوصی هند، پس از پرتاب کاوشگر ویکرام توسط استارت‌آپ دیگری در سال گذشته است.

کایروس، موشک کوچک و سوخت جامد ساخته شده توسط اسپیس وان ژاپن نیز ماه گذشته چند ثانیه پس از پرتاب منفجر و عامل خسارت‌های سنگین شد؛ اسپیس‌وان در تلاش بود تا نخستین شرکت ژاپنی باشد که ماهواره‌ای را در مدار قرار دهد.

به گفته این شرکت استارت‌آپی، موشک مذکور یک پرتاب دو مرحله‌ای قابل سفارشی سازی است که می‌تواند محموله‌ای تا ۳۰۰ کیلوگرم (۶۶۰ پوند) را در مداری در حدود ۷۰۰ کیلومتر (۴۴۰ مایل) حمل کند.

ماموریت موشک استارت‌آپ خصوصی هند اگرچه در مدار مرتفع قرار نمی‌گیرد، اما یک جهش تکنولوژیکی بزرگ برای هند به شمار می‌رود چراکه سازمان تحقیقات فضایی هند با موفقیت موتوری که از ترکیبی از پیشران مایع و گاز استفاده می‌کند را به پرواز درآورده و توانسته آن را در موقعیت تعریف شده قرار دهد.

شرکت‌هایی از فناوری بزرگ تا استارت‌آپ‌ها در سراسر جهان به دنبال پرتاب ماهواره‌های کوچک تا ۵۰۰ کیلوگرم خود هستند تا فناوری‌های خود را بهبود بخشند یا برای استفاده‌هایی مانند نظارت دقیق آب و هوا و اتصال به اینترنت برای مناطق دورافتاده استفاده شوند.

این پرتاب آزمایشی ابتدا قرار بود روز شنبه انجام شود، اما به دلیل مشکلات فنی به تعویق افتاد. ماه گذشته نیز این سازنده موشک پرتاب را بدون ذکر دلیل روشن به تاخیر انداخت. این پرتاب آزمایشی برنامه‌ریزی شده بود که روز شنبه انجام شود، اما احتمالا به دلیل مشکلات فنی به تأخیر افتاد.

شرکت آگنیکول تا کنون تاریخ جدیدی برای پرتاب آزمایشی ماموریت موشک خود اعلام نکرده و پس از چندین تأخیر، هنوز هم موعد این پرتاب آزمایشی اعلام نشده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر