صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۴ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۳
قناعتی:

۱۴۰۳ سال افزایش کارایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه فناوری اطلاعات است

حسین قناعتی در دیدار بهاری خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران در موزه تاریخ علوم پزشکی، گفت: سال ۱۴۰۳ سال افزایش کارایی دانشگاه علوم پزشکی تهران در عرصه فناوری اطلاعات است.
کد خبر : 904023

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دستاورد‌های دانشگاه علوم پزشکی تهران در سال ۱۴۰۲ را تشریح کرد و گفت: بیش از صد پروژه عمرانی در دانشگاه اجرایی شده که مهمترین آن راه اندازی بیمارستان حکیم، تکمیل کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج)، گسترش بخش‌های بیمارستان امام خمینی، پیشبرد پروژه انستیوکانسر، راه اندازی چندین بخش ICU، خریداری دستگاه سایبرنایف به عنوان تحولی در درمان بیماری سرطان و تهیه چندین دستگاه انژیوگرافی و ام ار‌ای است.
 قناعتی با اشاره به افزایش خدمات رفاهی دانشگاه گفت: باشگاه رفاهی دانشگاه در بلوار کشاورز راه اندازی و تجهیز شده و امسال قرار است در زمینه کیفیت خدمات، اصلاحاتی صورت گیرد.
رئیس دانشگاه از گسترش همکاری‌های بین المللی دانشگاه خبر داد و گفت: همکاری با دانشگاه سبطین و دیگر دانشگاه‌ها به صورت عملیاتی ادامه دارد. یک نمونه از این همکاری‌ها ایجاد دانشکده دندانپزشکی پیشرفته در سبطین با هزینه کشور عراق و حمایت دانشکده دندانپزشکی دانشگاه است.
 قناعتی، با اشاره به برنامه‌های دانشگاه در زمینه هوش مصنوعی گفت: سال گذشته دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان قطب هوش مصنوعی سلامت در کشور معرفی و به منظور تبیین روش‌های اجرایی و علمی آن ۵ کنفرانس برگزار شد. همان طور که می‌دانید هوش مصنوعی در زمینه‌های پزشکی، مدیریتی و بسیاری از امور دیگر تاثیربسزایی دارد و می‌تواند تحولات بزرگی را رقم بزند.
رئیس دانشگاه، سال ۱۴۰۳ را افزایش کارایی دانشگاه در عرصه فناوری اطلاعات نام نهاد و گفت: رشد کشورها، وابسته به شاخص‌های شفافیت، شایسته سالاری، قانون مداری و مبارزه با فساد است و فناوری اطلاعات به ارتقا این شاخص‌ها کمک می‌کند. به همین دلیل کشور‌های پیشرفته جهان سرمایه گذاری بسیاری در زمینه تقویت فناوری اطلاعات دارند. دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در نظر دارد امسال همانند سال گذشته حمایت از این حوزه را افزایش دهد.

 قناعتی با اشاره به یکپارچه سازی ۶ نرم افزار بیمارستانی گفت: اطلاعات به عنوان هسته مرکزی در تصمیم گیری مدیریتی نقش مهمی دارد و یکپارچه سازی نرم افزار‌های بیمارستانی کمک کرد که دسترسی بهتری به اطلاعات درست و دقیق تری داشته باشیم.

رئیس دانشگاه با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای پیش رو گفت: امسال بیمارستان‌های شهدای مدافع حرم اسلامشهر و مرکز بین المللی علوم اعصاب ایرانیان راه اندازی و بیمارستان مجهزی در زمینه MS در داخل بیمارستان سینا راه اندازی خواهد شد.

قناعتی با بیان اینکه امسال هم شاهد درخشش دانشگاه خواهیم بود گفت: در زمینه تکمیل تجهیزات مورد نیاز و همچنین تجهیز کلاس‌ها به بهترین، به روز‌ترین و پیشرفته‌ترین امکانات اقدام خواهیم کرد.

رئیس دانشگاه از برگزاری کلاس‌های انلاین بین المللی خبر داد و گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران، شایستگی این را دارد که جزو برند‌های اول جهان مطرح شود و باتوجه به رسالت دانشگاه نسل چهارم، این امکان فراهم شده که درصورت تمایل اساتید، سایر کشور‌ها از پخش انلاین کلاس ها، بهره‌مند شوند. براین اساس، جلسات هفتگی سکته مغزی (استروک) و نورواینترونشن بخش علوم اعصاب بیمارستان امام خمینی به صورت آنلاین برای همه دنیا پخش خواهد شد.

قناعتی با اشاره به تداوم رشد پژوهشی دانشگاه گفت: برخلاف آنچه به نادرست مطرح می‌شود، دانشگاه علوم پزشکی تهران نه تنها در شاخص‌های پژوهشی افت نداشته، بلکه رشد داشته است و امیدوارم این روند با برنامه ریزی‌هایی که صورت گرفته، امسال نیز ادامه داشته باشد. به زودی معاون محترم پژوهشی جایگاه و رتبه علمی دانشگاه را توضیح خواهند داد.

رئیس دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود به حواشی مربوط به اخراج و بازنشستگی اساتید پاسخ داد و گفت: برای سرمایه‌های انسانی ارزش بسیاری قائل هستیم و تاکنون برای اخراج هیچ استادی اقدام نکرده ایم. طبق ضوابط حاکم بر دانشگاه، اساتیدی که بیش از سه ماه از محل خدمت، غیبت دارند باید تعیین تکلیف شوند. فرایند آن هم بدین گونه است که ابتدا آگهی در مطبوعات درج می‌شود و اگر فرد مراجعه کند و دلایل خود را مطرح کند می‌تواند مشغول به کار شود، اما درصورتی که مراجعه نکرد از دانشگاه خارج می‌شود. بعضی اساتیدی که شامل این قانون شده اند هم چندسالی است که در کشور‌های دیگر مشغول به کار هستند.

رئیس دانشگاه در مورد شایعات دروغین گفت: گاهی همکاران اعتراض می‌کنند؛ چرا پاسخ اهانت‌ها و شایعه‌های بی اساسی که در فضای مجازی مطرح می‌شود را نمی‌دهم در اینجا عرض می‌کنم در مواجه با دروغ و تهمت و بی اخلاقی بهترین کار سکوت است چراکه خداوند وعده «إنّ اللّه یدافع عن الّذین آمنوا» را داده است و معتقدم سیه روی شود هرکه در او غش باشد.

قناعتی با اشاره به فراهم بودن فضای ازاد نقد در دانشگاه گفت: سبک مدیریتی ام به گونه‌ای است که در دفتر کارم به روی همه همکاران باز است و برای اینکه بتوانند آزادانه نقد‌ها و سخنان خود را بیان کنند؛ گروه مجازی نیز تشکیل داده ام. با افرادی که در فضای مجازی شایعه پراکنی می‌کنند نیز جلسه داشته ام و خواستم که انتقاد‌های خود را مطرح کنند. امیدوارم این روند موجب شفافیت و اصلاح امور شود. به هرحال دوره‌های مدیریتی محدود است و باید این فرصت محدود صرف پیشرفت بیشتر دانشگاه شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر