صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۰۲ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۵

قاضی زرگر: شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های امر به معروف و نهی از منکر ایجاد می‌شود

قاضی زرگر علت پیشنهاد برای تشکیل شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های امر به معروف و نهی از منکر در دادگاه‌های ویژه روحانیت را این طور عنوان کرد که ممکن است برخی روحانیون به دلیل امر به معروف یا نهی از منکر مورد تعرض قرار گیرند.
کد خبر : 90294

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام سیداحمد زرگر در حاشیه اولین سفر رییس قوه قضاییه به استان تهران در جمع خبرنگاران درباره قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر و دستورالعمل اجرایی این قانون، گفت: «هر قانونی که تصویب می‌شود برای رسیدن به اجرا یکسری مقدمات نیاز دارد. در قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، تهیه دستورالعمل اجرایی این قانون و همچنین تشکیل شوراها به ستاد امر به معروف و نهی از منکر واگذار شده بود.»


این قاضی دادگستری افزود: «در این مدت کار سنگینی صورت گرفت و دستورالعمل اجرایی قانون با حضور نمایندگان اعضای ستاد امر به معروف و نهی از منکر که شامل 17 عضو اعم از 5 وزیر است، تدوین و در دو جلسه اصلی، تصویب شد. دستور العمل تشکیل شوراهای امر به معروف و نهی از منکر در سازمان ها، وزارتخانه ها، هیات های مذهبی و حتی مساجد آماده شده و برای رئیس ستاد ارسال شده تا به تصویب وی برسد.»


زرگر درباره آموزش گروه‌های امر به معروف و نهی از منکر نیز گفت: «ما در این حوزه با دو نوع آموزش مواجه هستیم؛ نخست آموزش ضابطان قضایی امر به معروف و نهی از منکر است که در گذشته این افراد بر اساس قانون توسط بسیج جذب و آموزش داده می شدند. در قانون جدید پیش بینی شده که آموزش توسط دستگاه قضایی انجام شود.»


وی افزود: «خوشبختانه تفاهم‌نامه آموزش ضابطان قضایی با قوه قضائیه امضاء شده و ستاد امر به معرف و نهی از منکر پس از جذب نیروها توسط بسیج، آنها را برای آموزش به قوه قضائیه معرفی می‌کند. بحث بعدی آموزش نیروهای مردمی است که در قالب هسته‌ها، گروه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد فعالیت می‌کنند و باید آموزش ببینند. آموزش این افراد توسط ستاد امر به معروف و نهی از منکر انجام می‌شود که برای آموزش آنها نیاز به مربی و مواد آموزشی داریم.»


قاضی رسیدگی کننده به پرونده نگین غرب ادامه داد: «خوشبختانه هم مربیان آموزشی و هم جزوات و کتاب های آموزشی آماده است، فقط باید تشکیلات توسط رئیس ستاد تصویب شود تا این گروه ها جذب شوند.»


دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر درباره راه اندازی شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های امر به معروف و نهی از منکر در دادگستری های سراسر کشور گفت: «خوشبختانه این کار انجام شده و در دادگستری های سراسر کشور شعب ویژه ایجاد شده است. علاوه بر این، در دیوان عدالت و دیوان عالی کشور نیز شعب ویژه تشکیل شده است و حتی پیشنهاد دادیم در دادگاه های ویژه روحانیت نیز این شعب تشکیل شوند.»


وی درباره علت پیشنهاد برای تشکیل شعب ویژه رسیدگی به پرونده‌های امر به معروف و نهی از منکر در دادگاه های ویژه روحانیت گفت: «گاهی وقت ها ممکن است برخی روحانیون به دلیل امر به معروف یا نهی از منکر مورد تعرض قرار گیرند.»


انتهای پیام/

ارسال نظر