صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

سایوز ۳ فضانورد را به مدار زمین برد

موشک سایوز روسی امروز سه فضانورد را به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رساند.
کد خبر : 902704

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اسپیس، موشک سایوز روسی امروز سه فضانورد را به مقصد ایستگاه فضایی بین‌المللی می‌رساند.

مأموریت سایوز برای ساعت ۹:۲۱ صبح امروز ۲۱ مارس به وقت منطقه شرقی برابر با ساعت ۱۶:۵۳ دقسقه به وقت تهران برنامه ریزی شده بود.

این موشک روسی صبح روز پنجشنبه سه نفر از جمله یک فضانورد ناسا را به سمت ایستگاه فضایی بین المللی پرتاب کرد و علاقه‌مندان توانستند این عملیات را به صورت زنده تماشا کنند.

این موشک فضاپیمای سایوز ام اس-۲۵ را از پایگاه فضایی بایکونور قزاقستان به فضا برد.

فضانوردان این عملیات پس از گذشت چند ساعت به ایستگاه مداری می‌رسند و برای ماموریت‌های علمی و پژوهشی مدتی در ایستگاه فضایی بین‌المللی حضور دارند؛ مدت اقامت آنها در فضا حدود شش ماه تخمین زده شده است.

از زمان ایجاد ایستگاه فضایی بین‌المللی، ده‌ها فضانورد از سراسر دنیا به این ایستگاه فضایی سفر کرده‌اند و آنجا به انجام تحقیقات و آزمایش‌های متعدد پرداخته‌اند. این ایستگاه به عنوان یک آزمایشگاه فضایی بین‌المللی برای انجام تحقیقات در زمینه‌های مختلف از فیزیک تا زیست‌شناسی و پزشکی شناخته شده است‌

فضاپیمای سایوز نیز پرکارترین، پراستفاده‌ترین و پرعمرترین فضاپیمای سرنشین‌دار جهان است. این فضاپیما در اوایل دهه شصت میلادی زیر نظر سرگئی کارالیوف ابتدا به منظور سفر انسان به ماه طراحی شد. پس از پایان مسابقه فضایی برای رسیدن به ماه، سایوز برای حمل فضانوردان شوروی سابق و سایر کشور‌ها به ایستگاه‌های فضایی سالیوت و آلماز بکار رفت.

عملیات پرتاب امروز روسیه نشان از پیشرفت‌های فضایی روسیه در ارسال انسان‌ها به فضا و ادامه تحقیقات علمی در محیط فضایی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر