صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

بنیاد ملی علم و ستاد توسعه هوش مصنوعی فراخوان دادند

بنیاد ملی علم و ستاد توسعه هوش مصنوعی برای حمایت از طرح‌های پژوهشی فراخوان دادند.
کد خبر : 902522

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، فراخوان مشترک بنیاد ملی علم ایران و ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک جهت حمایت از طرح‌های پژوهشی، رساله‌های دکتری و دوره‌های پسادکتری در حوزه پژوهش‌های پایه و بنیادی هوش مصنوعی منتشر شد.

علاقمندان می‌توانند پروپوزال‌های خود را در سامانه مدیریت پژوهش (کایپر) بنیاد ملی علم ایران ثبت کنند. مهلت ارسال پروپوزال برای این فراخوان تا ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ است.

هوش مصنوعی یکی از مهمترین فناوری‌های تحول‌آفرین در عصر حاضر است که با رشد سریع و دستاوردهای چشمگیر خود در دهه گذشته توجه پژوهشگران، صنعت‌گران و سیاستمداران را بیش‌ازپیش به خود جلب کرده است. توسعه سریع و اثرگذار راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای حل چالش‌ها و مسائل مطرح در حوزه‌های مختلف نظیر بازارهای مالی، بهداشت و سلامت، اتوماسیون صنعتی، کشاورزی، نظارت و امنیت و آموزش بیانگر ظرفیت بالای این حوزه از علم برای بهبود و ارتقای زندگی بشر است و لزوم برنامه‌ریزی منسجم و همه‌جانبه به منظور رشد و پیشرفت در این حوزه را به خوبی آشکار می‌سازد.

محدودیت در سه بخش منابع پردازشی، داده‌های آموزشی، و مدل‌های موجود از یک سو و هزینه‌بر بودن برخی راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی از سوی دیگر باعث شده است که از کلیه ظرفیت‌های بالقوه هوش مصنوعی در صنعت استفاده نشود. با این وجود کلیه پیش‌بینی‌ها از رشد سریع این شاخه از علم و تأثیرگذاری آن در اقتصاد و قدرت کشورها در آینده خبر می‌دهد.

هدف این برنامه که اولین برنامه حمایتی مشترک بنیاد علم و ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک از پژوهش‌های پایه‌ای و کاربردی حوزه هوش مصنوعی است، تشویق پژوهشگران جهت توسعه مدل‌های جدید، توجه به مباحث پایه‌ای و بنیادی حوزه هوش مصنوعی و به‌کارگیری ابزارهای توسعه داده شده به منظور حل مسائل و چالش‌های کاربردی کشور است.

در داوری طرح‌های ارسالی به این برنامه، علاوه بر سابقه فعالیت افراد ارائه‌دهنده طرح در حوزه مربوطه، به میزان نوآوری و کاربردی بودن نتایج تحقیقات توجه خواهد شد. لازم به ذکر است که هر چند کاربردی بودن نتایج در این برنامه اهمیت دارد اما طرح‌هایی که صرفاً جنبه کاربردی داشته باشند مشمول فراخوان اول حمایت‌های مطرح شده در این برنامه نخواهند بود و طرح‌های ارسالی می‌بایست حتماً نوآوری قابل توجهی در مباحث پایه‌ای هوش مصنوعی داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید.

انتهای پیام/

ارسال نظر