صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

عضویت اشتباه محقق تیک تاک در گروه آمریکایی!/ مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی غافلگیر شد

افزودن شناسه کاربری یک محقق چینی به گروه گفت‌وگوی کنسرسیوم هوش مصنوعی آمریکا واکنش متخصصان و مقامات قانونی این حوزه را برانگیخت.
کد خبر : 902504

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از رویترز، مؤسسه ملی استاندارد و فناوری آمریکا اعلام کرد، شناسه کاربری یکی از محققان تیک تاک هفته گذشته به اشتباه به گروه گفتگوی کارشناسان مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی آمریکا اضافه شده است.

بنا بر این گزارش، این محقق برای شرکت بایت دَنس (ByteDanc) یعنی مالک چینی تیک تاک کار می‌کند و شناسه کاربری او به اشتباه به گروه گفت‌وگوی اعضای کنسرسیوم مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی آمریکا افزوده شده است.

مؤسسه ملی استاندارد و فناوری آمریکا در یک ایمیل رسمی اعلام کرده که این محقق توسط یکی از اعضای کنسرسیوم به عنوان یک داوطلب به گروه اضافه شده است. در این ایمیل آمده: «هنگامی که ما متوجه شدیم که این فرد کارمند بایت دَنس است، به دلیل نقض قوانین کنسرسیوم به سرعت  از گروه حذف شد. این کارمند شرکت بایت دَنس در کالیفرنیا مستقر است و تاکنون به درخواست‌های رسانه‌ها برای اظهارنظر درباره این ماجرا پاسخی نداده است.

یک منبع آگاه به رویترز گفت: «حضور یک محقق از بایت دَنس در گروه کنسرسیوم مؤسسه ایمنی هوش مصنوعی آمریکا بسیار مایه شگفتی است، زیرا این شرکت عضو کنسرسیوم نیست و گمانه‌زنی‌ها در خصوص احتمال جاسوسی دولت چین از طریق برنامه تیک تاک را برانگیخته است.»

هفته گذشته، مجلس نمایندگان آمریکا، لایحه‌ای را تصویب کرد تا بایت دَنس را مجبور به واگذاری تیک تاک کند یا در غیر این صورت با ممنوعیت سراسری در ایالات متحده روبه‌رو خواهد شد.

موسسه ایمنی هوش مصنوعی آمریکا قصد دارد خطرات برنامه‌های مجهز به هوش مصنوعی پیشرفته را ارزیابی کند و در همین راستا، سال گذشته آغاز به کار کرد. اعضای مؤسس کنسرسیوم آن شامل صد‌ها شرکت بزرگ فناوری آمریکایی، دانشگاه‌ها، استارت‌آپ‌های هوش مصنوعی و سازمان‌های غیردولتی هستند. تامسون رویترز،  شرکت مادر مؤسسه رویترز، نیز یکی از اعضای همین کنسرسیوم است.

این کنسرسیوم با حدود ۸۵۰ کاربر عضو در راستای توسعه دستورالعمل‌های مربوط به امنیت برنامه‌های هوش مصنوعی فعالیت دارد و به محققان هوش مصنوعی کمک می‌کند آسیب‌های امنیتی در مدل‌های خود را پیدا کنند.  

انتهای پیام/

ارسال نظر