صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۱۹ - ۲۸ اسفند ۱۴۰۲

تسریع و تسهیل‌گری در صدور مجوز‌های ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر با پیگیری‌های ساتبا

با درخواست و پیگیری‌های سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری برق برای تسریع و تسهیل‌گری در صدور مجوز‌های مرتبط با ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر، آیین‌نامه رفع موانع ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر توسط هیات وزیران تصویب و ابلاغ شد.
کد خبر : 902373

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری از روابط عمومی ساتبا، هیات وزیران به پیشنهاد مشترک وزارت نیرو و جهاد کشاورزی، آیین نامه رفع موانع ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر را تصویب و ابلاغ کرد و بر این اساس واگذاری زمین به اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی برای ساخت نیروگاه‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی با رعایت شرایطی که در آیین نامه قید شده، از شمول ممنوعیت واگذاری بیش از یک بار، موضوع ماده (۱۵) دستور العمل اصلاحی ضوابط واگذاری اراضی منابع ملی و دولتی برای طرح‌های کشاورزی و غیر کشاورزی خارج شده است.

بر اساس آیین نامه ابلاغ شده، اهلیت سنجی متقاضی و دریافت تضمین لازم برای اجرا و اتمام پروژه بر طبق زمان بندی سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) صورت می‌گیرد و در صورت اقدام نشدن لازم از سوی متقاضی ظرف یکسال پس از تحویل زمین و تشخیص تعلل و تاخیر وی، قرارداد منعقد شده توسط هیات نظارت، فسخ و اراضی مسترد می‌شود.

برای اراضی مذکور، الزامی به طی شدن تشریفات سامانه پنجره واحد مدیریت زمین نیست و علاوه بر آن، پس از تخصیص اراضی توسط سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، صرفا استعلام از سازمان محیط زیست انجام می‌شود و سازمان محیط زیست موظف است پاسخ استعلام را ظرف حداکثر یک هفته ارائه کند.

لازم به ذکر است رعایت کلیه حریم‌های قانونی از جمله گاز، برق، راه، میراث فرهنگی و پدافند غیرعامل برعهده متقاضی است.

همچنین نیروگاه‌های تجدیدپذیر بادی و خورشیدی با ظرفیت بیش از ۱۰۰ مگاوات از رده (۷) گروه‌های صنعتی و تولیدی موضوع ماده (۳) مقررات و ضوابط استقرار واحد‌های تولیدی، صنعتی و معدنی خارج بوده و مشمول انجام مطالعات ارزیابی زیست محیطی نیستند.

انتهای پیام/

برچسب ها: برق ساتبا نیروگاه
ارسال نظر