صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۵ - ۱۲ خرداد ۱۳۹۵

اجرای ۱۵ طرح ویژه نجات ذخایر آب/ خطر خالی شدن روستاها از سکنه

یک مقام مسئول در وزارت نیرو گفت: ۱۵ طرح برای طرح احیا و تعادل‌بخشی منابع آب زیرزمینی در نظر گرفته شده که یک مورد آن مطالعه درباره وضعیت فرونشست زمین در کشور است.
کد خبر : 90222

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از مهر، جهانگیر حبیبی با اعلام اینکه ۱۵ طرح برای احیا و تعادل بخشی منابع آب زیر زمینی در کشور تعریف شده است، عنوان کرد: از مجموع این تعداد طرح، ۱۱ طرح مربوط به وزارت نیرو، سه طرح توسط وزارت جهاد کشاورزی و یک طرح در زمینه بررسی فرونشست زمین در حوزه زمین شناسی اجرا می شود.


معاون حفاظت و بهره برداری منابع آب ایران اظهار کرد: سال ۸۴ طرح تعادل بخشی آب زیرزمینی در کشور مورد توجه قرار گرفت اما حمایت نشد ولی در دولت تدبیر و امید شاهد حمایت ویژه از این طرح هستیم که دراین زمینه با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهوری فعالیت بیشتری در شورای عالی آب انجام شده است.


حبیبی خاطر نشان کرد: همه مسئولان باید برای صیانت از آب ها تلاش کنند که البته در این بخش حمایت عملی دولت را شاهد هستیم و سال گذشته سه هزار میلیارد ریال برای این بخش مهم اختصاص یافت. عملکرد مثبت دولت در این زمینه حاکی از آن است که طرح های تصویبی حامی دارد.


وی بیان کرد: افت سفره های زیرزمینی آثار مخربی همچون خالی شدن روستاها و برخی شهرهای کشور از سکنه را به دنبال دارد. امروز در کشور به فضای غیرسازه نیز فکر می شود و راهی به جز مشارکت مردم نداریم به طوری که یکی از بهترین فعالیت ها صیانت از منابع ملی استفاده از ظرفیت تشکل های مردم نهاد است.


حبیبی تاکید کرد: الگوهای موفقی در بهره برداری از منابع آبی داریم و طرح احیا و تعادل بخشی منابع آب زیرزمینی به عنوان بخشی از این الگو با همکاری تشکل‌های مردم نهاد شروع شده است. با استفاده از تجارب کشورهای پیشرفته و مشارکت مردم در تلاش برای استفاده بهینه از منابع آبی هستیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر