صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۴۲ - ۲۶ اسفند ۱۴۰۲
معاون وزیر علوم در گفت‌وگو با آنا خبر داد؛ 

پیگیری تمدید مهلت اقامت دانشجویان خارجی در ایران/ جذب ۳۲۰ هزار دانشجو در برنامه هفتم امکان‌پذیر نیست

رئیس سازمان امور دانشجویان گفت: با دستگاه‌های متولی توافق کرده‌ایم که در گام نخست بحث خروج و مراجعت دانشجویان بین‌الملل را حذف کنیم تا دانشجوی خارجی در ایران بتواند سالانه حداکثر یک‌بار از طریق کنسولیِ دانشگاه مهلت اقامت خود را تمدید کند.
کد خبر : 901958

هاشم داداش‌پور، معاون دانشجویی وزارت علوم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره رسیدگی سازمان امور دانشجویان به مطالبه دانشجویان بین‌الملل در راستای حل مشکلات کنسولی و و ویزای آنها اظهار کرد: خدمات ارائه‌دهنده به دانشجویان خارجی دارای چندین سطح آموزشی، رفاهی، زیرساختی، پژوهشی و کنسولی است. 

وی افزود: تمام تلاش خود را برای تسهیل در فرایند جذب و کوتاه کردن موانع پذیرش دانشجویان بین‌الملل به کار گرفتیم، اما همواره دو تا سه مانع وجود دارد؛ یکی از آنها این است که مطابق قانون اتباع در مجلس نمی‌توان برای مدت تحصیل دانشجویان کارت اقامت صادر کنیم. 

داداش‌پور تصریح کرد: دومین معضل عمده دانشجویان بین‌الملل این است که برای ورود و خروج مکرر به ایران مجبور هستند از طریق کنسولی خدمات دریافت کنند. 

رئیس سازمان امور دانشجویان تصریح کرد: با دستگاه‌های متولی توافق کرده‌ایم که در گام اول بحث خروج و مراجعت دانشجویان بین‌الملل را حذف کنیم، یعنی دانشجوی خارجی در ایران بتواند سالانه حداکثر یک بار از طریق کنسولی دانشگاه مهلت اقامت خود را تمدید کند، در صورتی که اکنون با این مشکل در حوزه کنسولی مواجه هستیم که امیدواریم این مشکل اصلاح شود تا بتوانیم خدمات بهتری را به دانشجویان بین‌الملل ارائه دهیم. 

معاون دانشجویی وزارت علوم گفت: جذب ۳۲۰ هزار دانشجوی بین‌المللی در برنامه هفتم توسعه با موانع کنونی امکان‌پذیر نیست، مگر اینکه فرایند‌ها به‌گونه‌ای تسهیل شوند تا دانشجو با چالش‌های کمتر و در مدت محدودتری ویزای تحصیل و اقامت در ایران را دریافت کند که اکنون در حال پیگیری این موضوع هستیم.

انتهای پیام/

ارسال نظر