صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۳۰ - ۲۵ اسفند ۱۴۰۲
دهقانی اشکذری مطرح کرد؛

همکاری دانشگاه و شرکت‌های فناور در فروش محصولات فناورانه

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد از همکاری این دانشگاه با شرکت‌های فناور برای فروش محصولات فناورانه خبر داد.
کد خبر : 901908

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آخرین نشست شورای استان دانشگاه آزاد  اسلامی یزد برگزار و منجر به امضای تفاهم‌نامه با یک شرکت دانش‌بنیان برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد در حاشیه امضای تفاهم‌نامه میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد و شرکت پدید قرن ایساتیس مبنی بر بازاریابی و فروش محصولات این شرکت توسط دانشگاه در سطح ملی و استان اظهار کرد: مسیر حرکت دانشگاه حمایت از شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان مستقر در مرکز رشد است.

محمدرضا دهقانی اشکذری افزود: برای تعلق داشتن شرکت‌ها به دانشگاه، متعهد شدیم فروش محصولات شرکت پدیده قرن ایساتیس با تولید بیش از ۱۶ محصول شوینده بهداشتی در سطح استان و کشور را برعهده گیریم.

وی، تعهد دانشگاه در فروش محصولات این شرکت دانش‌‌بنیان در سطح کشور را نویدبخش ظرفیت تولید بالاتر و درآمد غیرشهریه‌ای بیشتر برای دانشگاه دانست و ادامه داد: حرکت دانشگاه از تئوری محض به سمت حل مسئله، خلق ثروت و رفع مشکلات اجتماعی در دانشگاه نسل پنجم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد تبیین کرد: اگر چرخش دانشگاه به سوی فرهنگی رخ ندهد، جامعه دچار آسیب و معضلاتی می‌شود، در این راستا دانشگاه نسل پنجم علاوه بر فعالیت در حوزه‌های آموزش، پژوهش، کارآفرینی و حل مسئله در حوزه‌های اجتماعی و فرهنگی در سطح جامعه نیز فعالیت خواهد داشت.

حجت‌الاسلام حسن زارع مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان یزد هم با اشاره به منویات مقام معظم رهبری مبنی بر «خواندن قرآن به تنهایی کافی نیست؛ باید معنای آن را هم فهمید و هر کس که می‌تواند بفهمد، چه بهتر، اما کسی که نمی‌فهمد، باید از ترجمه‌های قرآن استفاده کند و هر آیه‌ای را که می‌خواند به ترجمه‌ی آن نیز بنگرد» گفت: باید در کنار فهم قرآن هر روز را اختصاص به یک آیه از قرآن داد تا با توجه و تفکر در معنای آن از این اقیانوس علم و معرفت توشه‌ای برای خود برداشت.

انتهای پیام/

ارسال نظر