صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در خبرگزاری آنا بخوانید؛

پیگیری وعده وزیر ارتباطات؛ تولید تلفن همراه ایرانی به کجا رسید؟

همزمان با روز‌های پایانی سال، وعده وزیر ارتباطات درباره تولید یک میلیون گوشی اقتصادی زیر ۱۰۰ دلار پیگیری شد.
کد خبر : 901601

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، اوایل ۱۴۰۲ بود که عیسی زارع‌پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرد که این وزارتخانه تولید یک میلیون گوشی اقتصادی زیر ۱۰۰ دلار را در دستور کار قرار داده است. وی در این خصوص توضیح داد: وزارت ارتباطات در زمینه تولید گوشی ایرانی با وزارت صمت در حال همکاری است و وزارت صمت مکلف شده در این تجهیزات از سیستم عامل مورد تأیید وزارت ارتباطات استفاده کند.

حالا با نزدیک شدن به روز‌های پایانی سال پیگیر وعده وزیر ارتباطات درباره تولید گوشی‌های ایرانی شدیم. زارع‌پور در پاسخ به سوال خبرنگار آنا درباره این موضوع گفت: از آنجایی که تولید موبایل داخلی حوزه مشترک وزارت ارتباطات با وزارت صمت است و مسئولیت اصلی تولید با وزارت صنعت، معدن و تجارت است ما یک برنامه‌ریزی مشترک انجام دادیم و به شرکت‌هایی که توانایی تولید تلفن همراه را دارند زیرساخت‌های لازم را ارائه کردیم.

وی درباره زیرساخت‌های ارائه شده به شرکت‌های فعال در این حوزه گفت: در منطقه اقتصادی پیام به چند شرکت تسهیلات پرداخت شده و زمین واگذار کردیم. اکنون برخی از این گوشی‌ها وارد بازار شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما ان‌شاءالله سال آینده سال پربارتری برای این موضوع خواهد بود.

به گزارش آنا، تولید گوشی بومی و بحث استفاده از سیستم عامل‌های مورد تأیید وزارت ارتباطات، مباحثی هستند که در آیین نامه حمایت از تولید دانش‌بنیان حوزه فاوا توسط هیئت وزیران مصوب شده و وزارت ارتباطات باید امکان استقرار شرکت‌های زنجیره تولید و تأمین تلفن همراه داخلی در پارک فاوا و منطقه ویژه اقتصادی پیام را فراهم کند. شورای عالی فضای مجازی نیز بر دستیابی به ۲۰ درصد از سهم بازار گوشی هوشمند با استفاده از محصولات بومی تأکید کرده است.

اوایل خرداد امسال نیز محمد خوانساری رئیس سازمان فناوری اطلاعات از اعطای ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغال‌زایی برای این مهم خبر داد.

انتهای پیام/

ارسال نظر