صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۲ - ۲۳ اسفند ۱۴۰۲

۸ توصیه سازمان جهانی بهداشت درباره تغذیه ماه مبارک رمضان

سازمان جهانی بهداشت به مناسبت ماه مبارک رمضان توصیه‌هایی درباره تغذیه روزه‌داران در این ماه ارائه و بر مصرف آب کافی تأکید کرد.
کد خبر : 901542

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سازمان جهانی بهداشت به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان با انتشار گزارشی علاوه بر ارائه توصیه‌هایی درباره تغذیه روزه‌داران در این ماه بر مصرف آب کافی در ایام روزه‌دارای تأکید کرد.

در گزارش سازمان جهانی بهداشت بر مصرف غذای سبک و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی و مصرف میوه و سبزیجات در وعده‌های افطار، شام و یا سحری تأکید شده است.

در ادامه متن کامل توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت در مورد تغذیه در ایام روزه داری را می‌خوانید.

۱- مصرف آب را فراموش نکنید. قبل از غذا مقدار زیادی مایعات بنوشید تا دچار کم آبی نشوید. آب و شیر گزینه‌های خوبی از مایعات هستند، اما نوشیدنی‌های حاوی قند و کالری را محدود کنید.

۲- سوپ میل کنید. سوپ‌ها یک انتخاب عالی برای افطار هستند، زیرا بدن شما را هیدراته نگه می‌دارند و سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی هستند. سوپ‌های غنی از مواد مغذی مانند سبزیجات و غلات را انتخاب کنید و از مصرف سوپ‌های خامه‌ای خودداری کنید.

۴-سبزیجات مصرف کنید. سبزیجات سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر هستند.

۵-کربوهیدرات‌های سالم را انتخاب کنید. وعده افطار باید حاوی کربوهیدرات‌های سالم و پیچیده یعنی سبوس‌دار باشد. ماکارونی سبوس‌دار و نان سبوس‌دار می‌توانند انتخاب‌های خوبی باشند. کربوهیدرات‌های پیچیده منبع عالی فیبر و مواد معدنی و همچنین انرژی هستند.

۶- پروتئین بدون چربی میل کنید. در افطار، مصرف پروتئین‌های بدون چربی سالم مانند گوشت، شیر، ماست، تخم مرغ، پنیر، ماهی و مرغ بسیار مهم است. اینها حاوی انواع اسید‌های آمینه هستند و برای حفظ و تولید توده عضلانی حیاتی هستند.

۷- در وعده غذایی خود عجله نکنید. خوردن بیش از حد یکباره و خیلی سریع غذا، می‌تواند باعث سوء هاضمه و سایر مشکلات معده شود. آهسته غذا خوردن و مصرف وعده‌های کوچکتر، برای سلامت کلی شما بهتر است و بهترین راه برای جلوگیری از افزایش وزن است.

۸-از مصرف غذا‌های پرچرب، سدیم و قند در وعده‌های سحر و افطار پرهیز کنید. از خوردن غذا‌های سرخ شده نیز خودداری کنید. به جای آن غذا‌ها را بپزید و یا بخارپز و کباب کنید. به جای نمک از گیاهان و ادویه‌جات استفاده کنید. به جای شیرینی‌ها، کیک‌ها یا سایر محصولات پخته شده حاوی شکر تصفیه شده یا شیرین‌کننده‌های مصنوعی، از میوه‌هایی استفاده کنید که حاوی قند‌های طبیعی هستند.

انتهای پیام/

ارسال نظر