از بروکر قدرتمند فارکس چه میدانید؟ معرفی بروکر آلپاری
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فعالان در بازارهای مالی دنیا به ویژه بازار فارکس و یا رمز ارزها برای انجام معاملات خود نیازمند یک پلتفرم معاملاتی و رابط مناسب جهت اتصال به این بازارها هستند. بروکرها به عنوان نقش واسط میان بازار و معامله گران عمل میکنند و از طریق ارائه پلتفرمهای معاملاتی خصوصی، بستر لازم را برای کاربران خود فراهم میسازند. یکی از معروفترین بروکرهای موجود در بازار جهانی فارکس، آلپاری نام دارد که حدود ۲۶ سال سابقه فعالیت داشته و یکی از قدیمیترین کارگزاریهای جهان شناخته میشود.
این کارگزاری خدمات معاملاتی خود را در اختیار کاربران ایرانی نیز قرار میدهد و بیشتر معامله گران ایرانی با آن آشنا هستند. در ادامه بیشتر با Alpari آشنا شده و مزایا و معایب آن را معرفی خواهیم کرد.
معرفی بروکر آلپاری
همانطور که در ابتدای مطلب اشاره شد، بروکر آلپاری با شروع فعالیت خود در سال ۱۹۹۸ میلادی از کشور روسیه نوسانات بسیاری را در دوران فعالیت خود تجربه کرده و توانسته با وجود مشکلات بسیار فراوان همچنان پر قدرت به راه خود ادامه دهد.
این کارگزاری امکان معامله بر روی جفت ارزها، CFD، سهام مختلف، رمز ارزها، شاخصهای مهم بازار مانند شاخص نزدک و نیویورک، سهام ارزشمند مانند طلا و نفت و بسیاری از نمادهای دیگر را برای کاربران خود فراهم کرده است به طوری که بیش از ۲۵۰ نماد معاملاتی مهم بازار در آن قابل معامله هستند.
آلپاری در ۲۶ سال سابقه خدمت خود دوران بسیار متفاوتی را تجربه کرده به صورتی که در سالهای اولیه فعالیت با داشتن مجوزهای درجه یک بین المللی به عنوان یکی از معتبرترین کارگزاریهای دنیا شناخته میشد اما در طی بحران فرانک سوئیس با مشکلات جدی مواجه شد و تا مرز ورشکستگی و تعطیلی چند شعبه مهم خود در آمریکا و انگلیس پیش رفت.
با این وجود آلپاری تسلیم نشد و با ابتکار مدیر عامل خود و تاسیس FXTM توانست جانی دوباره بگیرد و به قدرتی بیش از پیش دست یابد و در حال حاضر به عنوان یکی از بزرگترین و معتبرترین کارگزاریهای دنیا شناخته شود.
مزایای آلپاری
در ادامه به بررسی مزایای بروکر آلپاری میپردازیم:
تنوع در حسابهای معاملاتی
یکی از ویژگیهای بارز بروکر آلپاری امکان افتتاح حسابهای متنوع است که فعالیت برای افراد با ویژگیهای شخصی متفاوت و استراتژیهای مختلف را فراهم میسازد. کاربران این کارگزاری در حال حاضر امکان افتتاح حسابهای استاندارد بر روی متاتریدر ۴ و ۵، حسابهای ecn. mt4، ecn. mt5 و pro. ecn. mt4 را دارد و حتی تا قبل از بهمن ۱۴۰۲ میتوانستند حسابهای نانو نیز باز کنند که در ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ این حساب غیر فعال شد و دیگر امکان فعالیت با آن وجود ندارد. وجود حسابهای معاملاتی مختلف امکان بهره بری از فرصتهای بیشتری از بازار را فراهم کرده و افراد میتوانند حداکثر استفاده از بازار را ببرند.
تنوع در نمادهای معاملاتی قابل دسترس
یکی دیگر از ویژگیهای بروکر آلپاری ارائه بسیاری از نمادهای معاملاتی است به طوری که حتی برخی از نمادهای بازار کریپتو کارنسی نیز در آن قابل معامله هستند. همین امر باعث شده که کاربران آلپاری بتوانند بخش عمدهای از فرصتهای معاملاتی را در اختیار داشته باشند و از آن بهره ببرند.
معتبر بودن آلپاری
اعتبار یک کارگزاری بر اساس چند فاکتور اساسی و از جمله داشتن مجوزهای قانونی، مدت زمان فعالیت، تاریخچه، نظرات کاربران، تعداد کاربران فعال و… قابل بررسی است. بروکر آلپاری به لحاظ سابقه فعالیت یکی از قدیمیترین کارگزاریهای فارکس میباشد و تاکنون موردی از کلاهبرداری یا پولشویی در آن اعلام نگردیده است.
آلپاری در حال حاضر دارای مجوز فعالیت از جزیره موهلی است و همچنین یک رگوله جهت حل اختلافات بین بروکر و مشتریان به نام FINACOM دارد که ایرانیان را نیز تحت پوشش قرار نمیدهد. تعداد کاربران بروکر آلپاری نسبتا زیاد است و همین امر دلیلی دیگر بر معتبر بودن آن به شمار میآید.
پشتیبانی مناسب
بروکر آلپاری به صورت ۲۴ساعته و از راههای مختلف مانند چت آنلاین و ایمیل و یا تلگرام از مشتریان خود پشتیبانی میکند و علاوه بر آن دارای پشتیبانی به زبان فارسی نیز هست.
ارائه آموزشهای رایگان
کاربران ایرانی میتوانند به راحتی و به زبان فارسی از آموزشهای رایگان بروکر آلپاری بهره ببرند و سطح دانش و آگاهی خود را افزایش دهند. آلپاری آموزشهای خود را در قالب مقالات، فیلمهای آموزشی و یا از طریق کانالهای خبری در دسترس مشتریان قرار داده است.
داشتن سرورهای قدرتمند
سرورهای استفاده شده در بروکر آلپاری بسیار قدرتمند است و بر همین اساس حجم بالایی از سفارشات در کمترین زمان ممکن ثبت شده و به انجام میرسند.
طرحهای تشویقی
کارگزاری آلپاری برای جذب مشتریان خود طرحهای تشویقی متفاوتی را ارائه کرده و همچنین بونوسهای جذابی را برای مشتریان قابل دسترس کرده است.
پرداخت ریبیت
کارمزدهای معاملاتی بخش ویژهای از سود معاملات را به خود اختصاص داده است و جزو هزینههای معاملاتی معامله گران محسوب میشوند. بروکر آلپاری شرایطی را برای کاربران خود فراهم کرده تا کاربران بتوانند با استفاده از آن بخشی از کارمزدهای پرداخت شده را در قالب ریبیت و به صورت ماهانه بازپس بگیرند.
اتصال حساب به تریدینگ ویو
کاربران آلپاری این امکان را دارند تا با اتصال حساب معاملاتی خود به سایت تریدینگ ویو بتوانند از مزایا و ویژگیهای این سایت بهره برده و معاملات خود را هر چه بهتر مدیریت کنند.
معایب بروکر آلپاری
هر بروکری علاوه بر داشتن مزایای بسیار دارای برخی مشکلات و معایب نیز است که آلپاری نیز از این قاعده مستثنی نیست. معایب مربوط به بروکر آلپاری را در ادامه میخوانیم:
سابقه ورشکستگی
همانطور که در قبل نیز اشاره شد، در پی بحران مالی فرانک سوئیس آلپاری با مشکلات عدیدهای روبرو شد تا جایی که مجبور شد در یکی از بزرگترین شعب خود در آمریکا و دیگر شعبه خود در انگلستان اعلام ورشکستگی کند. با این وجود طولی نکشید که مشکلات مرتفع گردید و کارگزاری نامبرده به قدرت قبل بازگشت.
عدم وجود رگولاتوری درجه یک بین المللی
بروکر آلپاری نیز مانند بسیاری از بروکرهای دیگر بر اثر وجود قوانین تحریم امکان کسب رگولاتوری معتبر و درجه یک برای ایرانیان را نداشته و همین امر یکی از نواقص آلپاری به شمار میآید.
اسپرد پنهان و باز شدن زود هنگام سفارشات پندینگ
یکی از مشکلات موجود در بروکر آلپاری گاها وجود اسپردهای مخفی و یا باز شدن زودتر از موعد دستورات پندیتگ به ویژه در هنگام نوسانات شدید بازار به شمار میآید.
سخن آخر
همانطور که متوجه شدیم بروکر آلپاری یکی از باسابقهترین و معروفترین بروکرهای جهان است که از زبان فارسی پشتیبانی میکند و بسیاری از معامله گران ایرانی با این کارگزاری آشنا هستند و یا از آن به عنوان پلتفرم معاملاتی خود استفاده میکنند.
این بروکر مزایای بسیار زیادی دارد و امکانات مناسبی را در اختیار کاربران خود قرار میدهد. از بارزترین ویژگیهای آلپاری امکان معامله برخی از نمادهای بازار کریپتو کارنسی است. همچنین کاربران میتوانند حسابهای معاملاتی متنوعی را در آن باز کنند. به طور کلی انتخاب یک کارگزاری کاملا امری شخصی است و افراد با بررسی ویژگیهای هر بروکر میتوانند به بهترین گزینه مناسب دست پیدا کنند.
انتهای پیام/