صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۰ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

افتتاح سه پروژه‌ عمرانی درمانی در بیمارستان طالقانی تهران

سه پروژه عمرانی درمانی در بیمارستان آیت‌الله طالقانی تهران با حمایت خیرین سلامت افتتاح شد.
کد خبر : 901051

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا؛ علیرضا زالی امروز یکشنبه بیستم اسفندماه در این مراسم با اشاره به جایگاه بی‌بدیل خیرین در همراهی و همکاری با سپیدپوشان عرصه سلامت اظهار کرد: باهمت ستودنی خیرین سلامت شاهد افتتاح پروژه‌های متعددی ازجمله نوسازی و بهسازی بخش‌های مختلف در سال گذشته در این بیمارستان بودیم و امروز نیز از سه پروژه مهم در بیمارستان آیت‌الله طالقانی بهره‌برداری می‌شود.

 وی مشارکت خیرین در عرصه‌های مختلف حوزه سلامت ازجمله درمان و بیمارستان‌ها را یکی از مؤثرترین و اصیل‌ترین خدمات خیر و مردم دوستانه عنوان کرد و افزود: بین فقر و بحث درمان، وسعت و انقباض سفره مردم رابطه مستقیم وجود دارد و یکی از بررسی‌های مهم در خصوص شاخص‌های فلاکت‌بار در عرصه جهانی این است که افراد به چه میزان در حوزه سلامت و درمان با پرداخت از جیب دچار آسیب‌های اقتصادی می‌شوند.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی یکی از شاخص‌های مهم در عدالت اجتماعی این است که چند درصد مردم یک جامعه از خدمات درمانی محروم هستند یا در هنگام دریافت خدمات درمانی به لایه‌های زیرین اقتصادی منتقل می‌شوند.

 وی یادآور شد: در این راستا مشارکت و سرمایه‌گذاری خیرین و مدیران حوزه‌های سلامت در حوزه درمان و بیمارستان‌های دولتی می‌تواند کاملاً هدفمند و ساماندهی شود.

زالی با اشاره به محدودیت بودجه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور، مشارکت خیرین را باعث بهسازی و تداوم خدمات بیمارستان‌های دولتی برشمرد و گفت: تعطیلی یا تقلیل خدمات بیمارستان‌های دولتی پیامدهای ناگوار اجتماعی برای افراد مستضعف و نا برخوردار دارد.

وی بیمارستان طالقانی را یکی از مراکز اصلی درمانی و آموزشی دانشگاه برشمرد و یادآور شد: زیرساخت و شالوده‌ریزی آینده ایران از مجرای آموزشی می‌گذرد. همان‌طور که شما خیرین با نگاه بلند، عمیق و آینده‌نگرانه در شالوده‌ریزی فرهنگ نوین با ساخت مدارس مشارکت دارید به اهمیت فضاها و مصادیق دانشگاهی و آموزشی دانشگاه نیز توجه داشته باشید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خطاب به خیرین گفت: شما عزیزان با کمک به مراکز آموزشی حوزه سلامت نه‌تنها نیازهای یک مرکز آموزشی را فراهم می‌کنید بلکه یک خدمت ملی انجام می‌دهید؛ زیرا دانش‌آموختگان این مراکز که در آینده به خدمت‌رسانی در سراسر کشور می‌پردازند با دریافت آموزش‌های لازم به اطبا و متخصصان زبده و متبحری مبدل خواهند شد.

وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در کشور بالاترین میزان مشارکت خیرین حوزه سلامت به بیمارستان‌های آموزشی درمانی اختصاص داشته است، زیرا خیرین معتقدند با اعتلای مراکز آموزشی و درمانی، سلامت کشور نیز اصلاح می‌شود.

زالی بابیان اینکه بیمارستان طالقانی را یکی از مراکزی عنوان کرد که در فضای آموزشی آن تمام سطوح فراگیران از رشته‌های مختلف علوم پزشکی از کاردانی تا تخصص و فوق تخصص و فلوشیب مشغول تحصیل هستند، افزود: چنین بستر متنوعی از خدمات آموزشی دارای نیازهای بیشتری است و برخی از این آموزش‌های تخصصی وابسته به تجهیزات گران‌قیمت است.

وی همچنین بیمارستان طالقانی را از معدود بیمارستان‌های کشور دانست که دارای دو پژوهشکده بزرگ غدد و گوارش است و آن را نشان از پویایی و نشاط تحقیقاتی این مرکز ذکر کرد.

زالی گفت: در سال 2023 بیشترین میزان مشارکت خیرین در آمریکا در حوزه تحقیقات سلامت‌محور بوده است که این فرهنگ در ایران نیز خوشبختانه در حال استقرار است به‌نحوی‌که در بیمارستان طالقانی شاهد مشارکت خیرین در حوزه‌های آموزشی و درمانی و تحقیقات هستیم.

وی با اشاره به وجود بخش‌های تخصصی و فوق تخصصی در بیمارستان طالقانی، خاطرنشان کرد: علاوه بر مراجعان تهرانی، بخش زیادی از مراجعان این مرکز را بیماران ارجاع شده از سراسر کشور و مناطق کمتر برخوردار محروم و نا برخوردار تشکیل می‌دهند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در ادامه سخنان خود از خانواده خیر مرحوم دکتر محمود نوربخش در راستای بهسازی و نوسازی بخش جراحی عمومی این مرکز تقدیر کرد و شادروان محمود نوربخش را پزشکی حاذق، آسیب‌شناسی و فردی مبرز در حوزه سلامت و الگویی شایسته برای نسل جوان عنوان کرد.

زالی با اشاره به اهمیت بازسازی و بهسازی بخش جراحی گفت: در این بخش، مرگ و حیات درهم‌تنیده شده است و مداخلات پزشکی در موارد اضطراری، حیات‌بخش و منجر به نجات جان افراد می‌شود و از مرگ جلوگیری می‌کند.

وی ضمن نکوداشت یاد و خاطره مرحوم دکتر محمود نوربخش خاطرنشان کرد که نام و یاد وی به‌عنوان طبیبی حاذق در کالبد این بیمارستان همواره جاری و ساری خواهد بود و مصداق بارز باقیات‌صالحات و صدقه جاریه است.

وی در ادامه بهسازی و بازسازی بخش جراحی، تأسیسات و CSR این بیمارستان با حمایت خیرین را موجب بهبود و ارتقای خدمت‌رسانی به مراجعان و بیماران دانست و از اهتمام و تلاش‌های انسان دوستانه خیرین در راستای ارتقای خدمات درمانی و زدودن آلام بیماران تقدیر کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر