صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۲ - ۲۰ اسفند ۱۴۰۲

ایرادهای شورای نگهبان به موادی از قانون تأسیس مدارس غیردولتی رفع شد

ایرادهای شورای نگهبان به طرح موادی از قانون تأسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی رفع شد.
کد خبر : 900943

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، در نشست علنی امروز - یکشنبه ۲۰ اسفند ماه - مجلس شورای اسلامی طرح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی (اعاده شده از شورای نگهبان) در دستور کار صحن علنی مجلس قرار گرفت و نمایندگان با رفع ایرادات این طرح موافقت کردند و ماده ۱۴ این طرح برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش ارجاع شد.

در ماده ۱۴ آمده است: به منظور رفع ایراد شماره ۵ شورای نگهبان و ایرادهای هیات عالی نظارت مجمع در ماده ۱۴ مصوبه موضوع اصلاح ماده ۲۵ قانون، اصلاح زیر انجام می‌شود:

در ماده (۲۵)، قانون قبل از کلمه «کارکنان» عبارت معلمان و در تمامی موارد اضافه می‌شود و تبصره‌های (۱) و (۲) آن به شرح زیر اصلاح می‌شود:

تبصره ۲- موسسان (کارفرمایان مهد‌های کودک پیش دبستانی‌ها مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیر دولتی مکلفند با رعایت ضوابط قانون تامین اجتماعی فهرست اسامی و حق بیمه ماهیانه، مربیان کارکنان و معلمان خود را مبتنی بر اشتغال تمام وقت و پاره وقت مندرج در این ماده به سازمان تأمین اجتماعی ارسال و پرداخت نمایند. سازمان تأمین اجتماعی مکلف است ظرف ۶ ماه پس از ابلاغ این قانون ترتیبی اتخاذ کند تا سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت‌های مردمی و سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک بتوانند دسترسی برخط به سامانه مربوط به سوابق فهرست و پرداخت حق بیمه کارفرمایان مذکور را داشته باشد.

ب: یک تبصره به ماده ۲۶ به شرح اصلاح می‌شود: ساعات تدریس تمام وقت معلمان دوره ابتدایی (۳۱) ساعت در هفته، است. ساعات تدریس و حضور سایر معلمان و کارکنان آموزشی تمام وقت غیر رسمی مدارس و مراکز (۳۲) ساعت در هفته، ساعات کار مدیران، معاونان و کارکنان اداری دفتری و خدماتی مدارس و مراکز (٣۶) ساعت در هفته با حضور در جلسات و شورا‌های آموزشی پرورشی و اداری مدرسه تعیین می‌شود.

پیش از رای گیری، علیرضا سلیمی در اخطاری در مورد این ماده گفت: در متن اصلی ساعات کاری ۲۵ و ۳۰ بود در اینجا ۳۱ و ۳۲ آورده شده این مورد ایراد شورای نگهبان نبود چرا ساعات تغییر کرده است.

در نهایت بعد از مخالفت احمدی لاشکی نماینده دولت در مورد افزایش ساعات کاری معلمان ابتدایی این ماده به دستور قالیباف برای بررسی بیشتر به کمیسیون آموزش ارجاع شد و دیگر ایرادات شورای نگهبان به این طرح به تصویب مجلس رسید.

انتهای پیام/

ارسال نظر